Szénmonoxid érzékelő

Sorrend:
DTCTCO30WT

Nedis Szénmonoxid érzékelő (DTCTCO30WT)


 


Tegye biztonságosabbá otthonát ezzel a szénmonoxid érzékelővel, amely azonnal megszólal, ha a  teljesen szagtalan halálos gázt érzékeli.

A riasztás hangereje meghaladja a 85 dB értéket, ezáltal biztosítva, hogy a legmélyebb álomból is felébredjünk. Ez a szénmonoxid érzékelő egyszerűen felszerelhető a mellékelt csavarok használatával, és elemekkel együtt szállítjuk. A szénmonoxid érzékelőn található próbagomb segítségével a működést  rendszeresen ellenőrizheti. Elemlemerülésre figyelmeztető és az üzemidő végére figyelmeztető jelzést is biztosít.

Fontos: Ez a termék rendkívül érzékeny alkatrészeket tartalmaz. Mindig ügyeljen arra, hogy a terméket -10 és 40 Celsius-fok közötti hőmérsékleten tárolja és/vagy használja.


EN50291 tanúsítvánnyal és BSI Kitemark szimbólummal – megbízható Figaro érzékelőt tartalmaz (kb 10 év  életciklus)
Elemekkel együtt szállítjuk 
Könnyen elérhető teszt/némító gomb 
Könnyedén felszerelhető 
Nagy teljesítményű riasztó – 85 dB

DTCTCO20WT

Nedis Szénmonoxid érzékelő (DTCTCO20WT)


 


Ez a szénmonoxid érzékelő azok számára jelent ideális megoldást a szagtalan, halálos gáz ellen, akik nem akarnak a helyiségben feltűnő, nagy méretű érzékelőt helyeznének el.

Mindössze 45×80 mm-es méretével a legtöbb szénmonoxid érzékelőnél 75%-kal kisebb, így bárhová diszkréten elhelyezhető. Ugyanakkor nagy teljesítményű 85 db erősségű hangjelzésre képes riasztót tartalmaz.

Ez a szénmonoxid érzékelő egyszerűen felszerelhető a mellékelt csavarok segítségével. Lítium elemet tartalmaz, amely több évre szóló működést biztosít. A szénmonoxid érzékelőn található próbagomb segítségével a működést rendszeresen ellenőrizheti. Elemlemerülésre figyelmeztető és az üzemidő végére figyelmeztető jelzést is biztosít.

Fontos: Ez a termék rendkívül érzékeny alkatrészeket tartalmaz. Mindig ügyeljen arra, hogy a terméket -10 és 40 Celsius fok közötti hőmérsékleten tárolja és / vagy használja.


EN50291 tanúsítvánnyal és BSI Kitemark szimbólummal rendelkezik – megbízható Figaro érzékelőt tartalmaz (kb 10 év élettartam)
Vékony, apró és diszkrét kialakítás – bármely beltéri helyiségbe illik
Lítiumelemmel együtt szállítjuk
Könnyen elérhető teszt/némító gomb – egy kézzel is működtethető
Könnyedén felszerelhető 
Nagy teljesítményű riasztó – 85 dB jelzéssel

Sorrend: