Szénmonoxid érzékelő

Sorrend:
DTCTCO30WT

Nedis Szénmonoxid érzékelő (DTCTCO30WT)

 

 

 

Tegye biztonságosabbá otthonát ezzel a szénmonoxid érzékelővel, amely azonnal megszólal, ha a  teljesen szagtalan halálos gázt érzékeli.

A riasztás hangereje meghaladja a 85 dB értéket, ezáltal biztosítva, hogy a legmélyebb álomból is felébredjünk. Ez a szénmonoxid érzékelő egyszerűen felszerelhető a mellékelt csavarok használatával, és elemekkel együtt szállítjuk. A szénmonoxid érzékelőn található próbagomb segítségével a működést  rendszeresen ellenőrizheti. Elemlemerülésre figyelmeztető és az üzemidő végére figyelmeztető jelzést is biztosít.

Fontos: Ez a termék rendkívül érzékeny alkatrészeket tartalmaz. Mindig ügyeljen arra, hogy a terméket -10 és 40 Celsius-fok közötti hőmérsékleten tárolja és/vagy használja.


EN50291 tanúsítvánnyal és BSI Kitemark szimbólummal – megbízható Figaro érzékelőt tartalmaz (kb 10 év  életciklus)
Elemekkel együtt szállítjuk 
Könnyen elérhető teszt/némító gomb 
Könnyedén felszerelhető 
Nagy teljesítményű riasztó – 85 dB

DTCTCO20WT

Nedis Szénmonoxid érzékelő (DTCTCO20WT)


 


Ez a szénmonoxid érzékelő azok számára jelent ideális megoldást a szagtalan, halálos gáz ellen, akik nem akarnak a helyiségben feltűnő, nagy méretű érzékelőt helyeznének el.

Mindössze 45×80 mm-es méretével a legtöbb szénmonoxid érzékelőnél 75%-kal kisebb, így bárhová diszkréten elhelyezhető. Ugyanakkor nagy teljesítményű 85 db erősségű hangjelzésre képes riasztót tartalmaz.

Ez a szénmonoxid érzékelő egyszerűen felszerelhető a mellékelt csavarok segítségével. Lítium elemet tartalmaz, amely több évre szóló működést biztosít. A szénmonoxid érzékelőn található próbagomb segítségével a működést rendszeresen ellenőrizheti. Elemlemerülésre figyelmeztető és az üzemidő végére figyelmeztető jelzést is biztosít.

Fontos: Ez a termék rendkívül érzékeny alkatrészeket tartalmaz. Mindig ügyeljen arra, hogy a terméket -10 és 40 Celsius fok közötti hőmérsékleten tárolja és / vagy használja.


EN50291 tanúsítvánnyal és BSI Kitemark szimbólummal rendelkezik – megbízható Figaro érzékelőt tartalmaz (kb 10 év élettartam)
Vékony, apró és diszkrét kialakítás – bármely beltéri helyiségbe illik
Lítiumelemmel együtt szállítjuk
Könnyen elérhető teszt/némító gomb – egy kézzel is működtethető
Könnyedén felszerelhető 
Nagy teljesítményű riasztó – 85 dB jelzéssel

DTCTCS10WT

Kombinált füst és szénmonoxid érzékelő. Az érzékelő hangos riasztással figyelmeztet ha füst keletkezik, vagy megnövekszik a helyiségben a szénmonoxid koncentráció. A beépített lítiumakkumulátor és az érzékelő  becsült élettartama akár 10 év is lehet.

Az új generációs optikai füstérzékelő gyorsabban reagál a füstre és kevesebb téves riasztást ad. A kiváló minőségű elektrokémiai érzékelő folyamatosan méri a levegő szénmonoxid koncentrációját. A szénmonoxid színtelen és szagtalan halálos gáz, érzékelő nélkül nem észlelhető. Ez a veszélyes gáz a tökéletlen égés során keletkezik, kazán, kályha vagy kémény közelében fordulhat elő. Az érzékelő megfelel a szükséges EN 14604 és EN 50291 európai szabványoknak.

Erősen ajánlott a készülék működésének rendszeres ellenőrizése. Az egyszerűség kedvéért a füstjelző elülső részén található nagy méretű gombbal végezhető el a tesztelés.


Észleli a füstöt és a szénmonoxidot is
EN 14604 és EN 50291 tanúsítvánnyal rendelkezik
Becsült akkumulátor élettartam akár 10 év
Megbízható érzékelő – kb. 10 év élettartammal
85 dB erősségű riasztás
Könnyen elérhető 
Egyszerűen felszerelhető


A termék műszaki adatai
Szín Fehér
Anyag ABS
Feszültség forrás típusa Li-ion
Hangerősség 85 dB
Teszt gomb Igen
Érzékelő élettartama 10 év
Felszerelési anyagokat tartalmaz Igen
Érzékelő típusa Füst, SzénMonoxid (CO)
Akkumulátor üzemidő 10 év
EN megfelelőség EN 14604, EN 50291
Működési hőmérséklet tartomány 0-40 °C

Sorrend: