Kosár

Tisztelt Vásárlóink!

A csomagok kiszállítása zavartalanul működik, az áruellátás folyamatos. 

A kialakult vírushelyzetre való tekintettel átvételi pontunkon a személyes termékátvétel bizonytalan ideig szünetel. Ügyfeleink és munkatársaink védelmében ezzel az intézkedéssel is minimalizáljuk a személyes kontaktust.

Megértésüket köszönjük és jó egészséget kívánunk!

Az MPL és a FoxPost legfrissebb tájékoztatója a lap alján megtalálható.


Nincs termék a kosárban! Vásárláshoz kattintson ide!

A Magyar Posta Zrt. mindent megtesz annak érdekében, hogy a koronavírus terjedésének megakadályozását minden lehetséges eszközzel segítse. A Kormány utasításaival és ajánlásaival összhangban összeállítottunk egy részletes cselekvési tervet, amelynek célja, hogy minden szükséges óvintézkedés bevezetése mellett a postai szolgáltatások folyamatosságát biztosítani tudjuk.
Ennek jegyében tájékoztatjuk Önöket az eddig megtett intézkedéseinkről.

ÁLTALÁNOS POSTAI / HIGIÉNIAI INTÉZKEDÉSEK

A Magyar Posta minden postán naponta többször fertőtlenítést végez (kilincsek, pultok), a napi takarítás a fertőtlenítőszerek fokozottabb használatával történik.
Védőeszközöket kaptak a postai munkatársak: arcmaszkot és gumikesztyűt, minden olyan munkatárs kapott, akinek ügyfélkapcsolata van (kézbesítő, postai ügyintéző, csomagkézbesítő).
Kézfertőtlenítőt biztosítunk valamennyi kézbesítőnknek zsebben is könnyen tárolható, kis kiszerelésben. A feldolgozó üzemekbe, egyéb létesítményekbe pedig nagyobb kiszerelésen juttattuk el a szükséges fertőtlenítő szereket.
Munkatársainkat folyamatosan tájékoztatjuk a veszélyhelyzeti fejleményekről, és felhívjuk a figyelmüket a higiéniás előírások betartására.
A küldemények kézbesítése folyamatos, fennakadások a belföldi küldeményforgalomban nincsenek.
A munkatársak számára előírás, hogy egy esetleges fertőzésről vagy abban való érintettségről a felettest azonnal tájékoztassák.
Ahol lehet, ott biztosítottuk az otthoni munkavégzést.
Korlátoztuk a postán tartózkodó ügyfelek létszámát, hasonlóan a gyógyszertárakhoz csak annyi ügyfél mehet be, ahány kiszolgáló pult működik.


FIXPONTI VÁLTOZÁSOK

Az Operatív Törzs döntése alapján a posták délután 15 óra után is nyitva tartanak, de részben szüneteltetések, részben nyitvatartás szűkítések lehetségesek, ezeket a honlapunkon naprakészen tartjuk.
Egyes fixponti partnereink (COOP és Media Markt) átmenetileg nem fogadnak csomagokat. Az ezekre már úton lévő csomagok kézbesítéséről minden esetben egyeztetünk a címzettel.


AJÁNLÁSOK KONTAKTUSSZÁM CSÖKKENTÉSHEZ

Javasoljuk, hogy feladóiknak az utánvéttel történő fizetést helyett inkább ajánlják az előre fizetés lehetőségét, ezzel is minimálisra csökkentve a személyes érintkezést.
Javasoljuk, hogy a vásárlóknak rugalmasabb átfutási időt kommunikáljanak, mert a gyorsan változó helyzetben előfordulhat, hogy az időgarancia nem minden esetben lesz tartható.

További, naprakész információkat honlapunkon a www.posta.hu felületén találnak.

FOXPOST tájékoztató:

Szeretnélek tájékoztatni Titeket a COVID19 járvány kapcsán foganatosított óvintézkedéseinkről.

A csomagkézbesítést folyamatosan garantáljuk, kizárólag esetleges hatósági korlátozás esetén fogunk eltérni a standard töltési/ürítési időpontjainktól. Jelenlegi tudásunk szerint a postai szolgáltatások, különös tekintettel a csomagokra, alacsony fertőzésveszélyt jelentenek, autóink mozgása csak a legvégső esetben kerülhet korlátozásra.

A csomagautomaták felületeit naponta alkoholos tisztítószerrel tisztítjuk, futáraink más személlyel történő érintkezési lehetőségeit minimalizáltuk, a napi munkamenet során szinte alig találkoznak emberekkel, az automaták kezelése után azonnal autóba ülnek és folytatják túraútvonalukat.

Raktárunkat zónákra osztottuk a raktáros és fuvarozási tevékenységekben résztvevők nem léphetnek át egymás zónáiba.

Az ügyfélszolgálatos kollégáink home office-ból fogadják a bejövő hívásokat, az internet sebesség-fluktuáció miatt előfordulhatnak kisebb hang minőségbeli problémák, amelyek miatt elnézést és megértést kérek Tőletek.

Arra is számítunk, hogy a csomagvolumen radikálisan nőhet, miután az internetes kereskedelem valamint az automatás átvétel továbbra is az egyik legbiztonságosabb értékesítési és kézbesítési mód fertőzésveszély esetén is, ezért erre is felkészültünk.

Management csapatommal folyamatosan figyeljük az eseményeket, amennyiben változás, fennakadás áll fenn a szolgáltatásunkban, azonnal értesítelek Titeket.

Bízunk abban, hogy a helyzet hamarosan normalizálódik és visszatér az élet a megszokott kerékvágásba!