Hogy is van ez?

A falra szerelt tv készülékek rendkívül esztétikus megjelenést biztosítanak a lakásban. Az elegáns külső mellett helytakarékos tárolási módot is kínálnak, hiszen a falon tartott tv soha nincs útban, nem kell kerülgetni. A megfelelő fali konzol kiválasztása rendkívül egyszerű feladat, de ha nem kellő figyelemmel választunk sok bosszúság okozója lehet.

Kapacitív vagy rezisztív? Mihez, mit használjunk.

2014.01.11 19:47

Ezek a látszólag egyértelműen felhasználható kábelek és adapterek rendkívül sok bosszúság okozói lehetnek. Egy USB átalakító használata értlemszerűnek tűnik, egy betűt sem kellene róla írni. De sok felhasználó elköveti a hibát és jellemzően a több napos hibakeresés sem oldja meg a problémát. Hiába hívja az ismerőst, hiába fut a boltba, értelmes magyarázatot általában nem kap. Minden jó, csak mégsem működik.

2014.01.10 13:33

Manapság a tabletek már életünk részévé váltak, sérüléseinek elkerülése érdekében célszerű valamilyen tokban tárolni őket. Ezeknek a tokoknak létezik egy speciális változata, melyeket billentyűzettel is felszereltek. Megvédik tabletünket, használhatóak asztali állványként, a külső billentyűzet pedig jelentősen megkönnyíti az írást.

Azonban a tabletek felépítéséből adódóan ezek a tokok nem mindegyik tablethez alkalmazhatóak. Sokszor felvetődő kérdés, hogy milyen tabletekhez használhatóak, hogyan lehetséges velük az ékezetes magánhangzók írása.