Füst Gáz érzékelők

Nézet:
Sorrend:
DTCTS20WT

Füstérzékelő | EN14604 | Elemlemerülést Jelző Figyelmeztetés


 


Füstérzékelő az otthoni és céges környezet biztonságának javítására. Ha ez az érzékeny szenzor füstöt érzékel, azonnal működésbe hozza a beépített szirénát (> 85 dB). Az érzékelő alacsony elemtöltöttség jelzővel is fel van szerelve, a tesztgomb segítségével pedig meggyőződhet a készülék megfelelő üzemi állapotáról. 

A csomag tartalma
Füstérzékelő
Felszerelési tartozékok
9 V elem

Detektor típusa Füst
Megfelelőségi tanusítvány: EN14604
Szín Fehér
Elem 1x 9V (tartozék)
Hang 85 dB
Működési hőmérséklet 4 - 40 °C
Érzékelő élettartama 5 év

DTCTH10WT

A hőérzékelő megnöveli otthona biztonságát. A hőérzékelő riasztó nem érzékeli a füstöt és a gázt.
A hőérzékelő riasztó a füstriasztók helyettesítésére szolgál. Olyan helyiségekben helyezhető el, ahol a füstérzékelők nem használhatók, például konyhában. Hő érzékelése esetén azonnal riaszt (≥54°C). A sziréna 85 dB fölötti hangerőt biztosít, garantálva, hogy az éjszaka közepén is felébressze. Az érzékelő alacsony elemtöltöttségre figyelmeztető funkcióval van ellátva, valamint az időszakos teszteléshez egy teszt gombbal is rendelkezik. Csak beltéri használatra készült.


A csomag tartalma
• 1 db hőérzékelő
• 1 db 9 V elem


EN megfelelőség EN54
Szín Fehér
Hang 85 dB
Működési hőmérséklet 0 - 50 °C
Érzékelő élettartama 5 év

DTCTSL30WT

Füstérzékelő | VdS | 10 Éves Élettartam


 


Ez a VdS tanúsítvánnyal rendelkező  füstjelző maximális védelemről gondoskodik otthona vagy irodája számára, hiszen már a tűz legelső pillanatában figyelmezteti Önt. A szenzor 10 éves élettartammal rendelkezik, az érzékelő pedig jelzi, ha elemcserére van szükség.
Emellett azonban fontos, hogy a készülék működését rendszeresen ellenőrizze. A VdS tanúsítvánnyal rendelkező füstjelző első részén található nagy méretű gombbal végezhető el a tesztelés vagy némítható el a készülék.

Jellemzők
• VdS által jóváhagyott, garantáltan kiváló minőség
• 10 éves élettartam
• Nagy méretű teszt-/némító gomb
• Csendes előzetes figyelmeztetés (villogó LED)


Detektor típusa Füst
EN megfelelőség VdS
Szín Fehér
Elem 1x CR123A (tartozék)
Hang 85 dB
Működési hőmérséklet -10 - 40 °C
Érzékelő élettartama 10 év

DTCTG10CWT

A konnektorba csatlakoztatható gázszivárgás érzékelő megnöveli otthona biztonságát. Érzékeli az LPG, földgáz vagy világítógáz koncentrációját. A gáz szintjének túlzott megemelkedése esetén a készülék azonnal látható és hallható riasztást ad.Érzékelhető gázok: Földgáz: metán, etán, propán, bután. Cseppfolyósított szénhidrogéngáz (LPG): propán, bután, propilén és butilén
megfelelőségi tanusítvány EN50194
Szín Fehér
Bemeneti feszültség 220 - 240 VAC
Hang 85 dB
Működési hőmérséklet -10 - 50 °C
Érzékelő élettartama 3 év

DTCTSL40WT

Fotoelektromos Füstérzékelő | EN14604 | Élettartam 10 év


 


A termék egy fotoelektromos füstérzékelő, amely füst jelenlétére figyelmeztet. A fotoelektromos füstérzékelők hatékonyabban érzékelik a lassan terjedő, parázsló tüzet, amelyek órákon keresztül izzanak, mielőtt lángra kapnának. Ezáltal hatékonyan észlelik a kanapén vagy ágyban égő cigarettákat. Vegye figyelembe, hogy az eszköz nem érzékeli a meleget és a nyílt lángot. Nem előzi meg és nem képes kioltani a tüzet. Amennyiben az eszköz füstöt érzékel, egy piros, sűrűn villogó fény és sziréna jelez. A füstjelző készülékeket minden szükséges helyiségbe el kell helyezni, például nappalikba, raktárakba, pincékbe, padlásokba stb.


 


Rendkívül kis méretű füstérzékelő, bárhová diszkréten elhelyezhető. 
A mellékelt öntapadós szalaggal vagy csavarokkal könnyedén felszerelhető. 

Jellemzők
• Apró és diszkrét kialakítás 43x43 mm
• Könnyen hozzáférhető teszt/némító gomb
• Könnyedén felszerelhető
• Nagy teljesítményű riasztó – 85 dB


Detektor típusa Füst
Megfelelőségi tanusítvány: EN14604
Szín Fehér
Elem 1x CR123A (tarozék)
Hang 85 dB
Működési hőmérséklet -10 - 50 °C
Érzékelő élettartama 10 év

DTCTCO30WT

Nedis Szénmonoxid érzékelő (DTCTCO30WT)


 


Tegye biztonságosabbá otthonát ezzel a szénmonoxid érzékelővel, amely azonnal megszólal, ha a  teljesen szagtalan halálos gázt érzékeli.

A riasztás hangereje meghaladja a 85 dB értéket, ezáltal biztosítva, hogy a legmélyebb álomból is felébredjünk. Ez a szénmonoxid érzékelő egyszerűen felszerelhető a mellékelt csavarok használatával, és elemekkel együtt szállítjuk. A szénmonoxid érzékelőn található próbagomb segítségével a működést  rendszeresen ellenőrizheti. Elemlemerülésre figyelmeztető és az üzemidő végére figyelmeztető jelzést is biztosít.

Fontos: Ez a termék rendkívül érzékeny alkatrészeket tartalmaz. Mindig ügyeljen arra, hogy a terméket -10 és 40 Celsius-fok közötti hőmérsékleten tárolja és/vagy használja.


EN50291 tanúsítvánnyal és BSI Kitemark szimbólummal – megbízható Figaro érzékelőt tartalmaz (kb 10 év  életciklus)
Elemekkel együtt szállítjuk 
Könnyen elérhető teszt/némító gomb 
Könnyedén felszerelhető 
Nagy teljesítményű riasztó – 85 dB

DTCTCO20WT

Nedis Szénmonoxid érzékelő (DTCTCO20WT)


 


Ez a szénmonoxid érzékelő azok számára jelent ideális megoldást a szagtalan, halálos gáz ellen, akik nem akarnak a helyiségben feltűnő, nagy méretű érzékelőt helyeznének el.

Mindössze 45×80 mm-es méretével a legtöbb szénmonoxid érzékelőnél 75%-kal kisebb, így bárhová diszkréten elhelyezhető. Ugyanakkor nagy teljesítményű 85 db erősségű hangjelzésre képes riasztót tartalmaz.

Ez a szénmonoxid érzékelő egyszerűen felszerelhető a mellékelt csavarok segítségével. Lítium elemet tartalmaz, amely több évre szóló működést biztosít. A szénmonoxid érzékelőn található próbagomb segítségével a működést rendszeresen ellenőrizheti. Elemlemerülésre figyelmeztető és az üzemidő végére figyelmeztető jelzést is biztosít.

Fontos: Ez a termék rendkívül érzékeny alkatrészeket tartalmaz. Mindig ügyeljen arra, hogy a terméket -10 és 40 Celsius fok közötti hőmérsékleten tárolja és / vagy használja.


EN50291 tanúsítvánnyal és BSI Kitemark szimbólummal rendelkezik – megbízható Figaro érzékelőt tartalmaz (kb 10 év élettartam)
Vékony, apró és diszkrét kialakítás – bármely beltéri helyiségbe illik
Lítiumelemmel együtt szállítjuk
Könnyen elérhető teszt/némító gomb – egy kézzel is működtethető
Könnyedén felszerelhető 
Nagy teljesítményű riasztó – 85 dB jelzéssel

Sorrend: