Akciók

Sorrend:
-18%
RDFM4000WT

Ezzel a konyhai rádióval sütés-főzés vagy mosogatás közben is hallgathatod kedvenc zenéidet. Beépített visszaszámláló funkciót és hangriasztással felszerelt stopperórát is tartalmaz, így egyszerűen használható konyhai időzítőként is.

Azonban ezt a konyhai rádiót használhatod akár a hálószobában is, mivel órásrádióval is rendelkezik, amely szundi gombot, illetve elalvási időzítőt is tartalmaz, így kedvenc zenédre aludhatsz el.

Ha pedig nincs elegendő hely a számára, akkor ezt a konyhai rádiót szekrényre is felszerelheted, így tökéletes és  helytakarékos megoldást kínál. Könnyen felszerelhető a konyhaszekrényre vagy egy polcra, a mellékelt fúrási sablonnal és csavarokkal.

Az AUX bemenetnek köszönhetően MP3 lejátszó vagy okostelefon is csatlakoztatható hozzá, így az ott tárolt saját zenéidet is hallathatod. 

 

 


PLL digitális hangolás - optimális vételt biztosít
LCD kijelző, kék háttérvilágítás
A kijelzőt automatikusan tompítja este 11 óra és reggel 5 óra között.
Ébresztőóra funkció - szundi gombbal és elalvási időzítővel
Visszaszámláló funkcióval - konyhai időzítőként is használható
AUX bemenet - CD-, MP3-lejátszók vagy okostelefonok csatlakoztatásához
3,5 mm jack kimenet - fejhallgató csatlakoztatásához
Szekrényre szerelhető rögzítés - nem foglal felesleges helyet
Hálózatról működtethető
Behajtható lábak - asztali rádióként használva


Szín Fehér
Rádiósávok FM - 87.5 - 108.0 MHz
Elemtípus 2x AA/LR6
Távirányító Nem
Kijelző LCD, 2"
Bemeneti feszültség 230 VAC 50 Hz
Szundi funkció Igen
Méret: 120 x 245 x 48 mm
Rádiócsatornák 30
Rádió Ébresztőóra
Visszaszámlálás Funkció
Szundi gomb
Időzítő

8 390 Ft
10 250 Ft
Kezdete: 2022.01.11 Vége: 2022.01.18
-14%
JECL110WT

Bizonyára neked is visszatérő probléma, hogy ékszereid idővel bepiszkolódnak, elveszítik eredeti fényüket. Az ezüst szürkül, feketedik, az apró lyukakba, vésett mintákba pedi lerakódik a szennyeződés. Ezeket csak aprólékos munkával lehet teljesen megtisztítani.

Erre a problémára kínál egy egyszerű és gyors megoldást az ultrahangos tisztító mosó, amelynek segítségével a legkisebb szennyeződéseket is eltávolíthatod  még a leghozzáférhetetlen helyekről is.

Az ultrahangos rezgés hatására a tartályba öntött víz rezgésbe jön és apró buborékok keletkeznek benne. A tisztító hatást a buborékok és a víz rezgése együttesen fejti ki.

Használata rendkívül egyszerű. Csak tedd az ékszert a tartályba, töltsd fel vízzel és indítsd el az ultrahangos tisztítót. A lerakódott szennyeződés mértékétől függően, a digitális időzítőn könnyedén be tudod állítani a tisztítási időt.

Természetesen nem csak ékszerezhet használhatod. Tökéletes megoldást nyújt szemüvegek, fém óraszíjak és egyéb kisebb tárgyak tisztítására, amelyeknek nem árt a víz.

 11 990 Ft
13 870 Ft
Kezdete: 2022.01.11 Vége: 2022.01.18
Sorrend: