Olajsütők
A hidegzónás olajsütők segítségével gyorsan, hatékonyan és egyszerűen sütheted kedvenc ételeidet. Ezek a sütők lehetővé teszik az olaj hőmérsékletének a pontos beállítását, így egyenletesen sülnek az ételek.
A hidegzónás olajsütőbe található termosztát érzékeli az olaj hőmérsékletét, és amikor szükséges automatikusan be vagy kikapcsol. Ezzel a technológiával az olaj hőmérséklete mindig megfelelő lesz az adott ételhez, így tökéletes lesz a végeredmény. A fűtőelem közvetlenül az olajba merül, ezáltal gyorsan felmelegszik. Sokoldalúan használhatók, számos élelmiszer elkészítésére alkalmasak. Ideálisak például hagyományos rántott hús, halak, zöldségek és hasábburgonya sütéséhez. Használatukkal jelentősen csökkenthető a sütési idő. Az ételek gyorsan elkészülnek, és ízletesek és ropogósak maradnak.
A hidegzónás technológiával „Cool Zone” rendelkező olajsütők sütőterében az olaj alsó rétege több tíz fokkal hidegebb marad. Ez a terület a hidegzóna. Sütés közben az ételről leváló apró morzsák itt gyűlnek össze, nem égnek meg, az sütőolaj tiszta marad. Az olaj sokkal tovább használható marad, mint hagyományos olajsütők esetén. Ebből adódóan üzemeltetésük gazdaságosabb.
Hátrányuk, hogy több liter olajjal kell feltölteni őket. Amennyiben olaj használata nélkül szeretnél sütni, a forrólevegős sütőket ajánljuk.