Vízszivárgás érzékelő

Sorrend:
WIFIDW10WT

Nedis Wifi okos Vízszivárgás érzékelő (WIFIDW10WT)

 

Az okos vízszivárgás érzékelő és riasztó használata minden eddiginél egyszerűbb. Közvetlenül csatlakoztatható a Wi-Fi-hálózathoz.

Megkönnyíti a vízszivárgás észlelését a nehezen elérhető helyeken. Lehet, hogy a működtetése egyszerű, mégis igen összetett problémára biztosít megoldást. A legtöbb vízszivárgás nehezen elérhető helyeken kezdődik, a padlódeszkák alatt. Most végre megfigyelheti a kockázatos területeket, és időben értesülhet a víz megjelenéséről, még mielőtt a probléma elhatalmasodna. Mindössze 6 mm-es szélességének és 115 cm-es hosszának köszönhetően ezzel a praktikus és vékony hosszabbítóval a nehezen elérhető területek is megfigyelhetők. A karbantartást nem igénylő egység több mint két éves rendelkezésre állási ideje hosszú ideig tartó nyugalomról gondoskodik. Ha az okos vízszivárgás érzékelő vizet érzékel, hangjelzéssel értesíti Önt, és azonnali értesítést küld mobiltelefonjára. A probléma első jelére azonnal reagálhat.

 

Detektor típusa víz
Vezeték nélküli technológia Wi-Fi
Szín Fehér
Bemeneti feszültség 3 VDC
Elem 1x CR2
Működési hőmérséklet 0 - 40 °C

ALRMW10WT

A vízszivárgás érzékelő növeli az otthoni biztonságot. A riasztás azonnal megszólal, ha vizet érzékel. Szirénája meghaladja a 85 dB hangerősséget. A vízszivárgás érzékelő alacsony elemszint riasztással is fel van szerelve.

Egyszerű használat
Érzékelő és riasztó 
Elég hangos ≥85 dB
Hosszú élettartam
Alacsony elem riasztás
IP66
Elemtípus 3x AAA/LR03
Működési hőmérséklet 0-45 °C

Sorrend: