Mikrofonok

Sorrend:
MICSJ100BK

Rugalmasan használható, kis méretű, aztali mikrofon, melynek feje 120 fokban állítható. A mikrofon mindössze 6 centiméter átmérőjű alapterületének köszönhetően még a legzsúfoltabb íróasztalokon is könnyen elhelyezhető. A kábel hossza  1,8 méter. A rendkívül érzékeny, mindenirányú kondenzátor mikrofon kitűnő hangvisszaadásra képes. Kristálytiszta, kiváló minőségű hangzását a beépített szűrőháló és szélálló pamut csak tovább erősíti.

A 3,5 mm jack csatlakozóval notebookhoz, okostelefonhoz vagy más eszközhöz csatlakoztathatod, és máris használhatod többek között a Google Voice szolgáltatáshoz, online játékhoz, csevegésekhez, prezentációkhoz, podcastokhoz, YouTube- vagy egyéb felvételekhez és videokonferenciához (például Skype-on keresztül). Nem kell hozzá illesztőprogramokat telepíteni vagy bonyolult beállításokkal bajlódni.

Ultrakompakt méretű - mindössze 33 gramm tömeg és 6 cm átmérőjű alapterület
Érzékeny, nagy teljesítményű mikrofon
Tartós ABS anyag a mikrofonhálón speciális hőkezeléssel - az intenzív, hosszú távú használatért
Klasszikus, keskeny kialakítás
Mindenirányú mikrofon - tökéletes hangvisszaadás bármihez a zeneszámoktól kezdve egészen a podcastokig, prezentációkig és videokonferenciákig (Skype, YouTube, Twitch stb.)

MICTJ100BK

Csatlakoztasd ezt a mikrofont notebookhoz, okostelefonhoz vagy bármely más, 3,5 mm jack mikrofonbemenete ezközhöz, és máris internetes hangcsevegésbe kezdhetsz, videokonferenciát tarthatsz, többjátékos internetes játékot játszhatsz stb.

Kéz nélküli beszélgetésekhez helyezd a mikrofont a háromlábú állványára, vagy kézben tartva is használhatod. Az 1,8 méteres kábelhossz kellő mozgásteret biztosít.

Kondenzációs mikrofon - tökéletes hangvisszaadás bármihez a zeneszámoktól kezdve egészen a podcastokig, prezentációkig és videokonferenciákig (Skype, YouTube, Twitch stb.)
A hangot minden irányból egyenlően veszi fel
Nagy teljesítményű mikrofon zajkioltással - pontos hangvisszaadás, hangrögzítéshez tökéletes
Széles tartományú frekvencia és erőteljes hangkiadás - a tiszta, élettel teli hangteljesítmény
Állítható háromlábú mikrofonállvány
Rendkívül sokoldalú - alkalmas karaokéhoz, hangosításhoz, multimédiás alkalmazásokhoz, hangfelvételhez, nyelvi és más képzésekhez, internetes játékokhoz, internetes videocsevegéshez, videokonferenciákhoz stb.

MICCJ105BK

Ezt a mikrofont egyszerűen felcsíptetheted pólódra vagy kabátodra prezentáció vagy interjú közben. A mindenirányú mikrofon zajszűrő szélfogója tökéletes hangvisszaadásról gondoskodik.

Mivel a mikrofon használata közben mindkét kezed szabad marad, a lavalier mikrofon tökéletes megoldást jelent többek között jelentéskészítéshez, videoblogoláshoz vagy YouTube videók készítéséhez. A 3,5 mm-es jack csatlakozóval sokféle eszközzel, például okostelefonokkal, kamerákkal, táblagépekkel és számítógépekkel is kompatibilis.


Széles körű kompatibilitás - bármilyen mikrofonbemenetes számítógéppel, okostelefonnal vagy más eszközzel működőképes
Plug-and-play - nem igényel elemeket, letöltött alkalmazásokat
50 Hz-16 kHz-es frekvenciaátvitel
1,8 m-es kábelhossz - a kellő mozgástérért
Sokoldalú - alkalmas többek között videoblogoláshoz, filmkészítéshez, játékhoz, Skype-beszélgetésekhez, webináriumokhoz, podcastokhoz és interjúkhoz
Tartós fém ház

GMICGU100BK

Ez a játékhoz való asztali mikrofon tökéletes megoldást garantál! Éles, tiszta hangzás rögzítésével biztosít optimális hangzást podcastokhoz, játékhoz, streameléshez, szinkronizáláshoz... 


A mikrofon plug-and-play működésű: csak egy szabad USB portra van szükség hozzá. Rendkívül rugalmas gégecsöve bármilyen szögben beállítható. A mutatós LED világítással rendelkező, nagy méretű némítógomb segítségével a mikrofon azonnal kikapcsolható. 


Fokozottan érzékeny mikrofon játékhoz - lenyűgöző, megbízható hangminőség podcastokhoz, játékhoz, YouTube-streameléshez, hangfelvételhez, szinkronizáláshoz stb.
Plug-and-play működés - USB csatlakozóval használható; nem igényel illesztőprogramokat
Kompatibilis a Mac (Mac OS X 10.4.11 vagy újabb) és a Windows 7/8/10 rendszerekkel
Kék LED-es némítógombbal
Rugalmas gégecső
1,5 méteres fonott kábel - tartós és nem gubancolódó

MICDU100BK

Nedis asztali USB mikrofon

 

Rendkívül érzékeny aztali mikrofon USB csatlakozással és beépített zajcsökkentővel, némító gombbal A mikrofon minden irányban rugalmasan állítható.

 

Kábel: 1.8m
csatlakozó: USB
érzékenység: -46dB
frekvencia: 50-16000Hz

MICTU100BK

Csatlakoztasd ezt a mindenirányú mikrofont notebookhoz vagy asztali számítógéphez, és máris cseveghetsz barátaiddal, videokonferenciát tarthatsz vagy többjátékos internetes játékot játszhatsz. Kéz nélküli beszélgetésekhez helyezd a mikrofont az állítható háromlábú állványára, vagy kézben tartva is használhatod. Az 1,35 méteres USB kábel kellő mozgásteret biztosít.


A hangot minden irányból egyenlően veszi fel
Beépített szűrőszivacs - kizárja a környezeti zajt
Kompatibilis a Mac (Mac OS X 10.4.11 vagy újabb) és a Windows 7/8/10 rendszerekkel
Plug-and-play működés - USB csatlakozóval használható; nem igényel illesztőprogramokat
Kiemelkedő kábelminőség - árnyékolt, fonott kábel és aranybevonatú USB érintkező a megbízható csatlakoztatásért
Sokoldalú kialakítás - tökéletes megoldás többek között megbeszélésekhez, interjúkhoz, podcastokhoz, otthoni videofelvételekhez, YouTube-, Skype- és FaceTime-használathoz, valamint játékokhoz

MICCU100BK

Ez a konferenciamikrofon rendkívül kényelmes használattal könnyíti meg a Skype-os üzleti megbeszéléseket és a telefonos konferenciákat. 

A mikrofon kiváló minőségű hangrögzítést tesz lehetővé, és 3 méteres tartományban minden hangot nagyon tisztán vesz fel. Egyszerűen csatlakoztasd a mikrofont a notebook vagy a számítógép USB portjához, és már használhatod is. A mikrofon az érintőszenzornak köszönhetően hallható kattanás nélkül, diszkréten elnémítható.


Plug-and-play USB csatlakozón keresztül - nem igényel illesztőprogramot, elemeket, letöltött alkalmazásokat
Beépített szűrőszivacs - kizárja a környezeti zajt
Kompatibilis a Mac (Mac OS X 10.4.11 vagy újabb) és a Windows 7/8/10 rendszerekkel
Kiemelkedő kábelminőség - árnyékolt, fonott kábel és aranybevonatú USB csatlakozó a megbízható kapcsolatért
A hangot minden irányból egyenlően veszi fel
Fokozottan érzékeny mikrofon - lenyűgöző, megbízható hangminőség podcastokhoz, játékhoz, YouTube-streameléshez, hangfelvételhez, szinkronizáláshoz stb.
Érintéses némítás - diszkréten és gyorsan néma üzemmódba kapcsolható, amit egy LED kikapcsolása jelez

Sorrend: