Ultrahangos tisztító

Sorrend:
JECL110WT

Bizonyára neked is visszatérő probléma, hogy ékszereid idővel bepiszkolódnak, elveszítik eredeti fényüket. Az ezüst szürkül, feketedik, az apró lyukakba, vésett mintákba pedi lerakódik a szennyeződés. Ezeket csak aprólékos munkával lehet teljesen megtisztítani.

Erre a problémára kínál egy egyszerű és gyors megoldást az ultrahangos tisztító mosó, amelynek segítségével a legkisebb szennyeződéseket is eltávolíthatod  még a leghozzáférhetetlen helyekről is.

Az ultrahangos rezgés hatására a tartályba öntött víz rezgésbe jön és apró buborékok keletkeznek benne. A tisztító hatást a buborékok és a víz rezgése együttesen fejti ki.

Használata rendkívül egyszerű. Csak tedd az ékszert a tartályba, töltsd fel vízzel és indítsd el az ultrahangos tisztítót. A lerakódott szennyeződés mértékétől függően, a digitális időzítőn könnyedén be tudod állítani a tisztítási időt.

Természetesen nem csak ékszerezhet használhatod. Tökéletes megoldást nyújt szemüvegek, fém óraszíjak és egyéb kisebb tárgyak tisztítására, amelyeknek nem árt a víz.

 Sorrend: