Autófelszerelés

Sorrend:
GL54925

Fékezéskor, kanyarodáskor a csomagtartóban szabadon mozgó tárgyak neked is sok bosszűságot okoznak? Ezzel a csomagtartóba tehető rendszerezővel ennek vége lehet. Autós felszereléseket vagy akár a bevásárláskor vásárolt termékeket is kényelmesen tárolhatod benne, anélkül hogy össze-vissza mozognának a csomagtartóban. A rendszerező egy mozdulattal összecsukható, akár hordtáskaként is használható. Az elemek tetszőleges számban egymáshoz vagy akár a csomagtartó oldalfalához is rögzíthetőek.

Hordozható, fogantyúval
Könnyen összecsukható és szétnyitható
1 nagy, mély tárolórekesz
Mérete: 30 x 30 x 25 cm
Színe: Fekete

A csomag 2 db rendszerezőt tartalmaz.

GL55683

Ez a parkolójegy tartó diszkrét megjelenésű, praktikus eszköz, amely jól láthatóvá teszi a parkolójegyet, bérletet, mozgáskorlátozott kártyát a szélvédő mögött. Gyakran előfordul, hogy a műszerfalra helyezett jegy az ajtó becsapásakor leesik. Ezzel a parkolójegy tartóval elkerülhetők a jegy leesése miatti büntetések.

Okos megoldás
Kényelmes használatot biztosít
Jól láthatóvá válik a parkolójegy
Bármelyik autó szélvédőjének sarkába felragasztható

Anyaga: Műanyag
Színe: Átlátszó, színtelen
Rögzítés: Öntapadós
Mérete: 74 x 39 x 1 mm

GL54999

A csúszásgátló nanopad segítségével könnyen és gyorsan rögzíthetsz telefont, kulcsot vagy egyéb apró tárgyakT az autó műszerfalán. Könnyen rögzíthető, javasolt használat előtt a műszerfal zsírtalanítása a megfelelő tapadás kialakítása érdekében.

Rendkívül jól tapadó gél anyagból
Mosható meleg szappanos vízben
Bármilyen tiszta, sík felületen használható

Mérete: 145 mm x 90 mm

GL55779

A gumiabroncsok légnyomását rendszeresen ellenőrizni kell. Erre a célra ez az analóg keréknyomás mérő tökéletes választás. A megfelelő guminyomás biztosítja a gumik biztonságos tapadását és az autó kormányozhatóságát! Praktikus, kis helyen elfér a csomagtartóban.

Egyszerű, gyors használat
Értékmegtartás nullázásig
Kompakt méret
Kompatibilis a legtöbb autóval

Méret: 100 x 50 x 25 mm
Mérési mértékegység: Bar, PSI
Mérési tartomány: 0 - 4 bar

GL55768C

Kihúzásnál ügyelj a gumi terhelhetőségére! Emelésre ne használd!  Ne használd a gumipókot éles tárgyak rögzítésére! Használat előtt ellenőrizd a gumipók sértetlenségét!

Hossz: 60 cm
Anyaga: 80% gumi, 20% latex
Terhelhetőség: max. 6 kg
Nyújthatóság: 50 %
Szín: Piros, kék, sárga, zöld
Csomag tartalma: 4 db gumipók

GL55897A

Az egyik legfontosabb elv a közlekedésben a látni és látszani! Ez a láthatósági mellény tökéletesen megfelel az utóbbinak. A mellény magas fényvisszaverő képességgel rendelkezik. A fényvisszaverő csíkok már távolról jól látszanak. Ideális lehet akár kerékcserénél, útszéli autószerelésnél vagy akár kerékpározásnál is.

Vízszintes fényvisszaverő sávok
Mosható, vasalható
Légáteresztő

Szín: Citromsárga
Anyag: Poliészter
Méret: XL
Magasság: 670 mm
Derékbőség: 660 mm
Fényvisszaverő csíkok száma: 2 db
Csíkok vastagsága: 50 mm
Csíkok közötti távolság: 96 mm

GL10898

Ideális az üzemanyag biztonságos, visszacsapódás- és kiömlésmentes átvezetéséhez. A mellékelt flexibilis, levehető átfolyócsővel a nehezen hozzáférhető helyeken is alkalmazható. Akasztószem és az oldalsó markolat biztosítja a könnyű használatot. Alkalmazhatja járművekhez, aggregátorához, kannához, tartályhoz stb.

visszacsapódás gátló perem
akasztószem és markolat
flexibilis levehető átfolyócső
fém szűrő

Szűrő: Ø 3 cm
Teljes hossz: 41 cm
Átfolyócső hossz: 26 cm
Beöntő nyílás: Ø 11 cm
Kiömlő nyílás (tölcsér/átfolyócső): Ø 10 / 5 mm

GL54998

Nagyméretű, peremmel ellátott nanopad, amely fúrás és ragasztóanyagok nélkül, egyszerűen rögzíthető az autó műszerfalán. A tapadópad segítségével könnyen és gyorsan rögzítheti telefonját, kulcsát, napszemüvegét vagy egyéb apró tárgyait az autóban. A peremen található két mélyedésbe a legtöbb telefon beleállítható, akár telefontokkal együtt, így bármikor rápillanthat mobiltelefonja vagy navigációs eszköze kijelzőjére. Javasolt használat előtt a műszerfal zsírtalanítása a megfelelő tapadás kialakítása érdekében.

Rendkívül jól tapadó gél anyagból
Mosható meleg szappanos vízben
Bármilyen tiszta, sík felületen használható
Hőmérséklet,- és vízálló
Használható autóban, kamionban, hajóban

Figyelem! Soha ne helyezze az eszközt a légzsák fedelére, vagy annak közelében, mert súlyos személyi sérülést okozhat! Csak akkor helyezze az eszközt a műszerfal festett részére, ha megbizonyosodott az anyagkompatibilitásról!

Méret: 155 x 100 x 19 mm
Telefontartó mélyedés: 10 mm
Anyag: Poliuretán
Szín: Fekete

GL55817

Nincs is annál bosszantóbb, mikor féltve örzött autónkat hetente takaríthatjuk, mert kisgyermekünk az ülés hátulját cipőjével összekoszolja. Kiváló megoldás az állapotmegőrzésre ez a háttámlavédő fólia.

Gyorsan felhelyezhető a gumis rögzítőpánttal
Univerzális, így a legtöbb autóba illeszkedik
Átlátszó, így alig észrevehető

Méret: 60 x 42 cm
Szín: Átlátszó
Rögzítőpánt mérete: 18 - 25 cm

GL55766A

Gyújtógyertya kiszedésére használható gyertyakulcs, amely minden 16 mm átmérőjű gyertyához használható. Gumírozott nyele stabil fogást biztosít. Az alsó csukló rész nehezen hozzáférhető helyeken történő használatot is lehetővé tesz.

Szabvány méret
Gumírozott, T alakú nyél
Stabil fogás
Csuklórész

Nyél hossza: 21,5 cm
Nyél anyaga: acél
Kulcsméret: 16 mm 

GL55766B

Gyújtógyertya kiszedésére használható gyertyakulcs, amely minden 16 mm átmérőjű gyertyához használható. Gumírozott nyele stabil fogást biztosít. Az alsó csukló rész nehezen hozzáférhető helyeken történő használatot is lehetővé tesz.

Szabvány méret
Gumírozott, T alakú nyél
Stabil fogás
Csuklórész

Nyél hossza: 21,5 cm
Nyél anyaga: acél
Kulcsméret: 21 mm 

Sorrend: