Egyéb

Sorrend:
GL11490
Az oldható növénykötözővel egyszerűen egy leszúrt karóhoz rögzítheted növényeidet. A nagy hossznak köszönhetően egyszerű vele dolgozni.

Természetes szín
Nagy hossz
Könnyű, gyors rögzítés

Hossza: 165 mm
Szélessége: 5 mm
Átmérő: max. 50 mm
Anyaga: Műanyag
Szín: Sötétzöld
Csomag tartalma: 40 db
GL11313
Natúr madzag. A háztartás körül bárhol alkalmazható, legyen szó növények kötözéséről, dobozok, újságpapírok átkötéséről vagy egyéb felhasználásról.

Szín: zöld, fehér, natúr
Anyag: juta (zsákszövet)
Súly: 92 g +/-5%
Átmérő: 1 mm
Hossz: 3 x 25 m +/-5%
GL11481
Falra szerelhető tartó virágcserepek, kaspók felakasztására, de ideális lehet bármilyen más tárgy felakasztására is, például: madár kalitkák, etetők, szélcsengő rögzítésére.

Teljes méret: 170 x 170 x 12 mm
Akasztó távolsága a faltól: 150 mm
Anyaga: Fém
Szín: Fekete
Teherbírás: max 4,5 kg
Tartozékok: 3 db csavar
GL11318
Napjaink egyik legfontosabb témája a növényvédelem és a növénygondozás. Ez a kézi permetező elengedhetetlen kelléke minden kert tulajdonosnak vagy dísznövénytermelőnek. Nyitó/záró, valamint szóráserősségi fokozat állítási lehetősséggel.

Anyaga: alumínium és műanyag
Tartály: 300 ml
Szín: kék, piros, ezüst
GL11319
Napjaink egyik legfontosabb témája a növényvédelem és a növénygondozás. Ez a kézi permetező elengedhetetlen kelléke minden kert tulajdonosnak vagy dísznövénytermelőnek. Nyitó/záró, valamint szóráserősségi fokozat állítási lehetősséggel.

Anyaga: műanyag
Tartály: 1200 ml
GL57090
Védd meg az ereszcsatornát a falevelek miatti eltömődéstől. A lombfogó háló használatával megelőzheted az eldugult ereszcsatorna káros hatásait, mely egy kiadós eső alkalmával képtelen elvezetni a vizet. Az ereszen túlbukó víz végigfolyik a homlokzaton, amit ezzel károsít. Gondoskodj időben ereszcsatorna védelméről.

Nincs több eresztakarítás - időigényes, piszkos, veszélyes, szabadulsz meg
Az esővíz szabadon el tud folyni
Nincs pangó víz, a rovarok, kártevők n...
GL11531

Strapabíró műanyagból készült kerti járólap, amely ideális lehet teraszok, grillhelyek, kerti ösvények, verandák burkolására. Rugalmas anyagának köszönhetően felveszi a földfelszín formáját, kiváló ütéselnyelő képességgel rendelkezik. A felületén elhelyezett apró bordázatnak köszönhetően biztonságos, csúszásmentes használatot biztosít még rosszabb idő esetén is. Időjárásálló anyagának köszönhetően az év bármely napján használhó, nem szükséges felszedni rosszidő esetén sem. A felületén lévő lyukak lehetővé teszik a víz átfolyását, így nem alakulnak ki pocsolyák. A klikkes rendszernek köszönhetően könnyen és gyorsan egymáshoz kapcsolhatóak az elemek, így lerakása egyszerűen megoldható.

Időjárásálló
Csúszásmentes, rugalmas felület
Ütéselnyelő anyag
Vízelvezető lyukak
Klikkes rendszer
Modern megjelenés

Méret: 295 x 295 x 15 mm
Anyag: Műanyag
Max. teherbírás: 200 kg
Szín: Terrakotta
Súly: 150 g / db
Csomag tartalma: 5 db kerti járólap / csomag

GL57149
Mindennapi használati tárgyak és szerszámok helytakarékos tárolására egyaránt alkalmas. A tartón helytakarékosan tárolhatók pl. a tisztítóeszközök, szerszámok. Kül- és beltéri használatra. 5 tárolóhely bármely típusú eszközhöz (nyélátmérő min. 1,5 - max. 3,5 cm). A nyél automatikusan a helyére kattan. Falra rögzíthető 6 db csavarral (tartozék).
A tartón kihúzható akasztók is találhatók, melyekre törlőkendők, rongyok, kesztyűk is felakaszthatók....
BBQS110

Ezzel az elektromos faszéngyújtóval egyszerűen meggyújthatod a grillsütőben lévő faszenet. A grillgyújtót csatlakoztasd egy konnektorhoz, majd helyezd a faszén közé. A faszéngyújtó gyors, biztonságos és szagtalan megoldást kínál a grill begyújtásához. Nem kell többet bajlódnod a büdös és füstölő olajokkal és gyújtókockákkal.

 

Állvány a faszéngyújtó tárolásához (falra is rögzíthető)
Nagy teljesítményű 850 W-os fűtőelem, nagy felülettel
1,5 méteres tápkábel

GL11535

Elemekből álló, műanyag virágláda. Több darab virágláda esetén az elemek tetszés szerint alakíthatóak és egymáshoz fűzhetőek, így magasabb, hosszabb virágláda is kialakítható. Az alján lévő lyukakon a felesleges víz könnyen tud távozni. Ideális lehet teraszokra, erkélyekre, kertekbe.

Egyedileg alakítható virágláda
Könnyen összeszerelhető és bővíthető
Időjárásálló
Strapabíró műanyag
Esztétikus megjelenés
Vízelvezető lyukakkal az alján

Méret: 39 x 39 x 22 cm
Anyag: Műanyag
Szín: Sötétbarna
Súly: 1,5 kg
Max terhelhetőség: 150 kg

GL11312
Natúr madzag. A háztartás körül bárhol alkalmazható, legyen szó növények kötözéséről, dobozok, újságpapírok átkötéséről vagy egyéb felhasználásról.

Szín: natúr
Anyag: juta (zsákszövet)
Átmérő: 1 mm
Hossz: 105 m +/-5%
400 Ft
Elfogyott. Jelenleg nem vásárolható!
Sorrend: