Párásító

Sorrend:
HUMI110CWT

Ultrahangos Párásító | 2,8 l tartály

 

 

 

Ezzel a könnyedén állítható ultrahangos párásítóval szobájában egészséges páratartalmat fenn.
Az ultrahangos párásító frissítő, hideg párát bocsát ki, amely az igényeinek megfelelő környezet elérése érdekében szabályozható.
A párásító automatikusan leáll, amikor 2,8 literes nagy víztartálya kifogy, valamint ha a tartályt a feltöltéshez eltávolítják az aljzatról.

Jellemzők
Szabályozható hideg pára – a tökéletes környezet megteremtéséhez
Automatikus leállás – ha a tartály kiürült vagy eltávolították


Az ultrahangos párásító növeli a szoba páratartalmát. Az ultrahangos párásító nagyfrekvenciájú technológiát használ, amely vibrációt kelt a vízben, így a víz mikroszkopikus cseppekre bomlik, amely vízpárát képez. Az ultrahangos párásító ezt a vízködöt bocsátja ki a
szobába, amely szinte azonnal hűvösebb és párásabb környezetet hoz létre.
A berendezést javasolt olyan szobában használni, ahol a hőmérséklet 20 °C alatti, illetve a relatív páratartalom 80% alatti. A berendezés olyan szobákban használható, ahol a hőmérséklet 0 °C és 40 °C közötti, illetve a relatív páratartalom 90% alatti.

HUMI120CWT

Ultrahangos párásító | Automatikus szabályzás | 5,5 L víztartály

 

 

 

Ezzel az önszabályozó ultrahangos párásítóval automatikusan gondoskodhat az egészséges és egyenletes légkör fenntartásáról a szobájában.
Az ultrahangos párásító páratartalom mérője a levegő nedvességtartalmának mérésével automatikus párásításvezérlést biztosít.
A LED kijelző mutatja a szoba páratartalom szintjét, és lehetővé teszi a beállítások optimális programozását. A 12 órás időzítőnek köszönhetően a párásító a megadott időben automatikusan kikapcsol.
Az ultrahangos párásító nagy 5,5 literes víztartállyal rendelkezik. Kiválasztható, hogy hideg vagy meleg pára képződjön. A legfrissebb kutatások kimutatták, hogy a meleg pára minimálisra csökkenti a vízzel terjedő lappangó betegségek kialakulását. A párásító automatikusan leáll, amikor víztartálya kifogy, illetve ha a tartályt a feltöltéshez eltávolítják az aljzatról.


Jellemzők
A levegő páratartalmának kijelzése 
A párásító automatikus szabályozása – az egyenletes környezet fenntartásáért
Hideg vagy meleg pára választásának lehetősége
5,5 literes nagy tartály – a megszakítás nélküli használat érdekében
Víztisztítás – a meleg pára beállításaival és kerámia szűrővel
Automatikus leállás – beállított időzítő esetén, ha a tartály kiürült vagy eltávolították

Az ultrahangos párásítóberendezés feladata, hogy növelje egy szoba páratartalmát. Az ultrahangos párásítóberendezés nagyfrekvenciával vibrációt kelt a vízben. A víz vibrálni kezd, mikroszkopikus cseppekre bomlik, amely vízpárát képez. Az ultrahangos párásító ezt a vízködöt bocsátja ki a
szobába, amely szinte azonnal hűvösebb és párásabb környezetet hoz létre.
A párásítót javasolt olyan szobában használni, ahol a hőmérséklet 20 °C alatti, illetve a relatív páratartalom 80% alatti. A berendezés olyan szobákban használható, ahol a hőmérséklet 0 °C és 40 °C közötti, illetve a relatív páratartalom 90% alatti

HUMI130CBK

Ultrahangos Párásító távirányítóval | 6 l víztartály | Automatikus

 

 

 

Ezzel az önszabályozó, plazma funkcióval rendelkező ultrahangos párásítóval automatikusan gondoskodhat az egészséges és egyenletes légkör fenntartásáról.
Az ultrahangos párásító páratartalom mérője a levegő nedvességtartalmának változásával automatikus párásításvezérlést biztosít.
A LED kijelző mutatja a helyiség páratartalmát, és lehetővé teszi a beállítások optimális programozását. A 12 órás időzítőnek köszönhetően a párásító a megadott időben automatikusan kikapcsol.
A víztisztításhoz a 6 literes nagy víztartályba helyezett kerámia szűrő elősegíti a hideg pára képződését. A párásító plazma funkciója hozzájárul a légkörben lévő kórokozók minimálisra csökkentéséhez, valamint a szagok eltávolításához a szobából.
A környezet további javítása érdekében öntsön néhány csepp illóolajat az alsó tálca alján található filcbélésre, valamint használja az éjjeli világítást, amely sötétedéskor automatikusan bekapcsol.
A párásító automatikusan leáll, amikor víztartálya kifogy, illetve a tartályt a feltöltéshez eltávolítják az aljzatról.


Jellemzők
A páratartalom figyelése
Automatikus szabályozás – az egyenletes környezet fenntartásáért
6 literes nagy tartály 
Víztisztítás – kerámia szűrővel
Automatikus éjjeli világítással, plazma funkcióval és illóolajokkal
Automatikus leállás – beállított időzítő esetén, ha a tartály kiürült vagy eltávolították

 

 

 

A mellékelt távirányítóval a szoba bármelyik sarkából beállíthatja a pára hőmérsékletét. Szobája páratartalmát automatikusan vezérelheti, a párásítót már 12 órával a használat előtt beállíthatja. A kerámiaszűrő lágyítja és tisztítja a vizet, miközben a dupla párakimenet gondoskodik a pára egyenletes eloszlásától. A plazma funkció segít a szobában lévő kórokozók csökkentésében és a szagok eltávolításában. Automatikus éjjeli üzemmód alatt egy éjjeli fény világít az aljzaton, az alsó tálca pedig filcbéléssel rendelkezik, így illóolajakat adhat a gőzhöz, így biztosítva a tökéletes légkört. A párásító automatikusan leáll, amikor a 6 literes víztartály kifogy vagy ha eltávolítják az aljzatról.

 

 

 

 

 

Az ultrahangos párásítóberendezés feladata, hogy növelje egy szoba páratartalmát. Az ultrahangos párásítóberendezés
nagyfrekvenciájú technológiát használ, amely vibrációt kelt a vízben. A víz vibrálni kezd, hogy a vibrációval egy
hullámhosszra kerüljön, így mikroszkopikus cseppekre bomlik, amely vízpárát képez. Az eszközt ezt a vízködöt bocsátja ki a
szobába, amely szinte azonnal hűvösebb és párásabb környezetet hoz létre.
A berendezést javasolt olyan szobában használni, ahol a hőmérséklet 20 °C alatti, illetve a relatív páratartalom 80% alatti. A
berendezés olyan szobákban használható, ahol a hőmérséklet 0 °C és 40 °C közötti, illetve a relatív páratartalom 90% alatti

HUMI140CWT

Ezzel az önszabályozó, plazma funkcióval és UV lámpával rendelkező párásítóval a szobában automatikusan gondoskodhatsz az egészséges és egyenletes légkör fenntartásáról.
A víztisztításhoz a 5,5 literes nagy víztartályba helyezett kerámia szűrő elősegíti a hideg pára képződését. Az UV lámpa elpusztítja a víztartályban található kórokozókat, a párásító plazma funkciója pedig hozzájárul a légkörben lévő kórokozók minimálisra csökkentéséhez, valamint a szagok eltávolításához a szobából.
A környezet további javítása érdekében éjszakai üzemmód is választható, amely sötétedéskor automatikusan bekapcsolja az éjjeli világítást, vagy a baba üzemmódot, ha a párásítót gyermeke szobában van elhelyezve.
A párásító automatikusan leáll, amikor víztartálya kifogy, illetve ha a tartályt a feltöltéshez eltávolítják az aljzatról.


5,5 literes nagy tartály - a megszakítás nélküli használat érdekében
Víztisztítás - kerámia szűrővel és nagy teljesítményű UV lámpával
Automatikus éjjeli világítással, plazma funkcióval és baba üzemmóddal
Automatikus leállás - beállított időzítő esetén, ha a tartály kiürült vagy eltávolították

Szín Fehér
Anyag Műanyag
Jellemző UVA Fény
Érintőgombos vezérlés
LED Kijelző
Kapacitás 5.5 l
Felhasználás 25 - 50 m²

Sorrend: