Műanyag szerszámos ládák

Sorrend:
GL10945A

Ennek a 16"-os szerszámos ládának köszönhetően szerszámai, eszközei rendezetten, egymástól jól elkülönítve tárolhatóak, szállíthatóak. A fém csat és a véletlen kinyitásgátló (ha nincs zárva a csat és megemelik a táskát az nem nyílik ki) megakadályozza, hogy a beltartalom a földre boruljon. 


Fém csat
Sárga - fekete színben
Kiborulásgátló rendszer
Belső tálcával (1 nagy, 2 közepes, 4 kis tároló)
Mérete: 395 x 177 x 210 mm

GL10998
Handy szerelőszék szerszámtartóval

Ennek a strapabíró, műanyag gurulós széknek köszönhetően könnyebb a munkavégzés. A munka során szükséges eszközök, szerszámok, csavarok mindig kéznél vannak, így nem szükséges felállni és otthagyni egy-egy munkafolyamatot. A 4 forgatható, görgőnek köszönhetően minden irányban képes gurulni, rögzítőfékkel nem rendelkezik. Ideális felhasználás lehet például: járműszerelő műhelyekben, villanyszerelésnél, radiátorok, biciklik karbantartásánál....
GL10945B

Ennek a szerszámos ládának köszönhetően szerszámai, eszközei rendezetten, egymástól jól elkülönítve tárolhatóak, szállíthatóak. A fém csatt és a véletlen kinyitásgátló (ha nincs zárva a csat és megemelik a táskát az nem nyílik ki) megakadályozza, hogy a beltartalom a földre boruljon


Fém csat
Sárga - fekete színben
Kiborulásgátló rendszer
Belső tálcával (1 nagy, 2 közepes, 5 kisebb tároló)
Mérete: 458 x 247 x 233 mm

GL10945C

Ennek a szerszámos ládának köszönhetően szerszámai, eszközei rendezetten, egymástól jól elkülönítve tárolhatóak, szállíthatóak. A fém csatt és a véletlen kinyitásgátló (ha nincs zárva a csat és megemelik a táskát az nem nyílik ki) megakadályozza, hogy a beltartalom a földre boruljon.


Fém csat
Sárga - fekete színben
Kiborulásgátló rendszer
Belső tálcával (1 nagy, 2 közepes, 6 kicsi tároló)
Mérete: 535 x 267 x 276 mm

GL10946A

Kis méretének köszönhetően könnyen hordozható, mégis rengeteg tárolórekesszel rendelkezik. Fedlapján beépített vonalzó található, amely vészhelyzetekben is pontos mérést tesz lehetővé. Ezt a műanyag ládát kinyitva, a tetejében beépített tárolót találunk, amely kivehető tartóállvány önmagában is használható. Ideális fúrószárakat, csavarhúzók tárolására. Könnyen használható, egy mozdulattal kivehető a mobilitás megőrzése érdekében, így nem szükséges kipakolnia az egész ládát hogy a megfelelő eszközt megtalálja. A táska felső részében egy kihúzható fiók van, amely 6 kisebb és 1 nagyobb tárolóval szerelt tálca található. A fiókból kivehető műanyag tálca kiválóan alkalmassá teszi csavarok, tiplik tárolására. 

 

Fiókos kialakítás

Kivehető tálcával

Visszahajtható fogantyú

Sok tárolórekesszel

Lakatolható kialakítás (lakat nem tartozék)

Mérete: 380 x 220 x 270 mm

GL10932
Húzható, többrészes műanyag szerszámos láda


Praktikus szerszámos láda, rekeszekkel, szerszámos tálcával húzható kivitelben.

Kiemelhető, erős, műanyag nyél
Kétrészes és négyrészes rendszerező a felső rész fedelében
2 részre szétszedhető (külön is használható)
A felső részben kivehető szerszámos tálca
Húzható kivitel, lábakkal
Lakattal lezárható (a lakat nem tartozék)

Méret: 460 x 260 x 625 mm
Sorrend: