Bébiőr

Sorrend:
BAMO110AUWT

Nedis Digitális Bébiőr 2,4 GHz Beszéd Funkció

 

Vezeték nélküli bébiőr, mely biztonságos kapcsolaton keresztül biztosítja a gyermek folyamatos megfigyelését. A készüléket könnyű beüzemelni, és nem igényel bonyolult beállításokat.
A bébiőr számtalan olyan funkcióval rendelkezik, mely mind a szülők, mind a gyermek számára kényelmet és biztonságot garantál.


akár 300 m-es hatótávolság
kétirányú kommunikáció
Elemlemerülést jelző figyelmeztetés

A csomag tartalma
1 db babaegység
1 db szülői egység
2 db AC/DC adapter
Kézikönyv

BAMO111AUWT

Nedis Digitális Bébiőr 2,4 GHz

 

A Nedis® digitális babafigyelője által biztosított kristálytiszta audiocsatlakozásnak köszönhetően teljesen nyugodt lehet, hogy gyermeke mélyen alszik.
A legújabb FHSS technológiát használva a figyelő minimális interferenciáról és közvetlen összeköttetésről gondoskodik gyermeke szobájával. Akár 300 méteres hatótávolságban képes a működésre, így otthona vagy a kert bármely pontjáról meghallhatja gyermekét.
Az egyszerű plug-and-play beállítás rendkívül könnyű használatot tesz lehetővé, a praktikus figyelmeztető hangjelzés pedig akkor szólal meg, ha a figyelő és a főegység között megszakad a kapcsolat.
A baba szobájából származó minden hang a figyelőn LED-fények formájában is megjelenik, ami vizuális jelzést ad a hang erősségéről. Ez azt jelenti, hogy ha a hangot halkra állítja, akkor is azonnal meghallja a babaszobából származó legkisebb hangot is.
A maximális mobilitás és rugalmasság érdekében a babafigyelőt hálózatra csatlakoztatva vagy elemekkel (6 db AAA, nem tartozék) is használhatja, ha a közelben nem található aljzat.Egyszerű beállítás
Stabil és biztonságos audiocsatlakozás – az FHSS technológiának köszönhetően interferencia nélkül
Elemekkel vagy hálózatról is működik – a maximális rugalmasságért
Akár 300 m-es hatótávolság – a ház bármely pontján legyen is
Minden zaj jelzése fényekkel – ha a készüléket le kell halkítania
Figyelmeztető hangjelzések – ha a figyelő és a főegység között megszakadt a kapcsolat
2 db AC/DC adapter

Sorrend: