Sütőformák

27 termék 1 16

Szeret sütni-főzni és kedvence a muffin? Dobja fel süteményeit ezzel a vidám színekben pompázó, mintás muffin papírral!

  • 4 minta / csomag, minden mintából 25 db (lila bagoly, princess, macis, türkiz bagoly)

 

Anyaga: Papír
Mérete: felső rész: 78 mm
alsó rész: 53 mm
magasság: 31 mm

 

360 Ft

Szeret sütni-főzni és kedvence a muffin? Dobja fel süteményeit ezzel a vidám színekben pompázó, csíkos muffin papírral!

  • 4 szín / csomag, minden színből 25 db (piros, zöld, kék, lila)

 

Anyaga: Papír
Mérete: felső rész: 78 mm
alsó rész: 53 mm
magasság: 31 mm

 

360 Ft

Szeret sütni-főzni és kedvence a muffin? Dobja fel süteményeit ezzel a vidám színekben pompázó, kockás muffin papírral!

  • 4 szín / csomag, minden színből 25 db (kék, barna, rózsaszín, zöld)

 

Anyaga: Papír
Mérete: felső rész: 78 mm
alsó rész: 53 mm
magasság: 31 mm

 

360 Ft

Szeret sütni-főzni és kedvence a muffin? Dobja fel süteményeit ezzel a vidám színekben pompázó, parti mintás, lufis muffin papírral!

  • 4 minta / csomag, minden mintából 25 db

 

Anyaga: Papír
Mérete: felső rész: 78 mm
alsó rész: 53 mm
magasság: 31 mm

 

360 Ft

Szeret sütni-főzni és kedvence a muffin? Dobja fel süteményeit ezzel a vidám színekben pompázó, szivecskés muffin papírral!

  • 4 minta / csomag, minden mintából 25 db

 

Anyaga: Papír
Mérete: felső rész: 78 mm
alsó rész: 53 mm
magasság: 31 mm

 

360 Ft

Süssön karácsonyi süteményeket és arassa le a babérokat! A helyiségek dekorálása mellett fordítson figyelmet az ünnepi sütemények stílusos formában történő elkészítésére is. A szilikon sütőformákat változatosan használhatjuk. Készíthetünk benne fűszervajat, bon bont, muffint, piskótát. A desszertek mellett használhatjuk pástétomok, vagdaltak készítésénél és húsok vagy sós sütemények sütésénél is. Sőt a szappankészítők és gyertyaöntők is előszeretettel választanak szilikon formát. A szilikon sütőformák népszerűségének titka, hogy nagy a hőállóságuk és rugalmasak.

  • Hőálló
  • Könnyen mosható
  • Akasztólyukkal


Használati tanácsok:

  • Az üres szilikon formát tegyük a sütőrácsra vagy tepsire, mielőtt beletennénk a tésztát, mert az anyaga lágy és így könnyen kiborulhat belőle a töltelék
  • Sütés előtt kenjük ki kevés zsiradékkal
  • Ha hűtött ételt készítünk, akkor előtte hideg vízzel öblítsük ki
  • Védjük a szilikon formánkat a közvetlen hőhatástól, azaz ne érintkezzen nyílt lánggal
  • A szilikon formába késsel vagy éles eszközzel soha ne vágjunk, mert megsérülhet. Érdemes szeletelés előtt kiborítani a süteményt a formából és csak ezt követően felszelni
  • A szilikon sütőformából akkor lehet a legszebben kivenni a desszertet, ha sütés után megvárjuk, hogy teljesen kihűljön a formában


Első használat előtt:
Első használat előtt a szilikon sütőformát alaposan mossuk el meleg mosószeres vízzel, töröljük szárazra és kenjük ki bőségesen zsiradékkal. Erre legközelebb már csak akkor lesz szükség, ha a forma nagyon kiszáradna.

A szilikon sütőformák tisztítása:

  • A szilikon formák könnyen tisztíthatóak. Érdemes őket kézzel elmosni, mert így marad bennük minimális mennyiségű zsiradék, nem száradnak ki.
  • Tisztításhoz ne használjunk dörzsi szivacsot vagy maró hatású tisztítószert.
  • A forma sütés következtében bekövetkező színvesztése a használatot nem befolyásolja.
  • Mind a magas, mind az alacsony hőmérsékletet (-40 ºC és 230ºC) jól bírják. Sütésre és fagyasztásra egyaránt jól használhatjuk őket.

 

Anyag: Szilikon
Formák: Karácsonyfa
Méret: 28 x 25 x 4,5 cm
Adag: 1 adagos
Szín: Barna
Mosogatógépbe rakható: Igen
Hőálló, fagyálló: Igen
Hőmérséklet tartomány: -40 + 230°C
960 Ft

Süssön karácsonyi süteményeket és arassa le a babérokat! A helyiségek dekorálása mellett fordítson figyelmet az ünnepi sütemények stílusos formában történő elkészítésére is. A szilikon sütőformákat változatosan használhatjuk. Készíthetünk benne fűszervajat, bon bont, muffint, piskótát. A desszertek mellett használhatjuk pástétomok, vagdaltak készítésénél és húsok vagy sós sütemények sütésénél is. Sőt a szappankészítők és gyertyaöntők is előszeretettel választanak szilikon formát. A szilikon sütőformák népszerűségének titka, hogy nagy a hőállóságuk és rugalmasak.

  • Hőálló
  • Könnyen mosható
  • Akasztólyukkal


Használati tanácsok:

  • Az üres szilikon formát tegyük a sütőrácsra vagy tepsire, mielőtt beletennénk a tésztát, mert az anyaga lágy és így könnyen kiborulhat belőle a töltelék
  • Sütés előtt kenjük ki kevés zsiradékkal
  • Ha hűtött ételt készítünk, akkor előtte hideg vízzel öblítsük ki
  • Védjük a szilikon formánkat a közvetlen hőhatástól, azaz ne érintkezzen nyílt lánggal
  • A szilikon formába késsel vagy éles eszközzel soha ne vágjunk, mert megsérülhet. Érdemes szeletelés előtt kiborítani a süteményt a formából és csak ezt követően felszelni
  • A szilikon sütőformából akkor lehet a legszebben kivenni a desszertet, ha sütés után megvárjuk, hogy teljesen kihűljön a formában


Első használat előtt:
Első használat előtt a szilikon sütőformát alaposan mossuk el meleg mosószeres vízzel, töröljük szárazra és kenjük ki bőségesen zsiradékkal. Erre legközelebb már csak akkor lesz szükség, ha a forma nagyon kiszáradna.

A szilikon sütőformák tisztítása:

  • A szilikon formák könnyen tisztíthatóak. Érdemes őket kézzel elmosni, mert így marad bennük minimális mennyiségű zsiradék, nem száradnak ki.
  • Tisztításhoz ne használjunk dörzsi szivacsot vagy maró hatású tisztítószert.
  • A forma sütés következtében bekövetkező színvesztése a használatot nem befolyásolja.
  • Mind a magas, mind az alacsony hőmérsékletet (-40 ºC és 230ºC) jól bírják. Sütésre és fagyasztásra egyaránt jól használhatjuk őket.

 

Anyag: Szilikon
Formák: Mézeskalács figura
Méret: 26 x 19 x 5 cm
Adag: 1 adagos
Szín: Barna
Mosogatógépbe rakható: Igen
Hőálló, fagyálló: Igen
Hőmérséklet tartomány: -40 + 230°C
960 Ft

A kiváló minőségű, szilikon sütőforma minden szakács számára nélkülözhetetlen eszköz. A szilikonból készült sütőforma rendkívül hőálló és tartós, így ideális választás sütéshez és süteménykészítéshez. A sütőforma sokoldalúsága lehetővé teszik, hogy készítsen süteményeket, tortákat, muffinokat vagy akár kenyereket. A rugalmas anyagból könnyen kiszedhető a sütemény vagy péksütemény anélkül, hogy sérülést okozna a tésztán. A sütőforma hajtogatható, így helytakarékosan tárolható és nem foglal sok helyet a konyhapulton vagy a szekrényben.

  • Akár jégkockakészítéshez is használható!


Használati tanácsok:

  • Az üres szilikon formát tegyük a sütőrácsra, vagy tepsire, mielőtt beletennénk a tésztát, mert az anyaga lágy és így könnyen kiborulhat belőle a töltelék
  • Sütés előtt kenjük ki kevés zsiradékkal
  • Ha hűtött ételt készítünk, akkor előtte hideg vízzel öblítsük ki
  • Védjük a szilikon formánkat a közvetlen hőhatástól, azaz ne érintkezzen nyilt lánggal
  • A szilikon formába késsel vagy éles eszközzel soha ne vágjunk, mert megsérülhet. Érdemes szeletelés előtt kiborítani a süteményt a formából és csak ezt követően felszelni
  • A szilikon sütőformából akkor lehet a legszebben kivenni a desszertet, ha sütés után megvárjuk, hogy teljesen kihűljön a formában


Első használat előtt:
Első használat előtt a szilikon sütőformát alaposan mossuk el meleg mosószeres vízzel, töröljük szárazra és kenjük ki bőségesen zsiradékkal. Erre legközelebb már csak akkor lesz szükség, ha a forma nagyon kiszáradna.

A szilikon sütőformák tisztítása:

  • A szilikon formák könnyen tisztíthatóak. Érdemes őket kézzel elmosni, mert így marad bennük minimális mennyiségű zsiradék, nem száradnak ki.
  • Tisztításhoz ne használjunk dörzsi szivacsot vagy maró hatású tisztítószert.
  • A forma sütés következtében bekövetkező színvesztése a használatot nem befolyásolja.
  • Mind a magas, mind az alacsony hőmérsékletet (-40 ºC és 220ºC) jól bírják. Sütésre és fagyasztásra egyaránt jól használhatjuk őket.

 

Forma: Mézi
Forma méret: 8,5 x 6,7 x 2 cm
Anyag: Szilikon
BPE-mentes: Igen
Méret: 17,9 x 29,5 x 2,7 cm
Hőmérséklet tartomány: -40 - (+220)°C
Szín: Barack
Súly: ~120 g

 

1 010 Ft

A kiváló minőségű, szilikon sütőforma minden szakács számára nélkülözhetetlen eszköz. A szilikonból készült sütőforma rendkívül hőálló és tartós, így ideális választás sütéshez és süteménykészítéshez. A sütőforma sokoldalúsága lehetővé teszik, hogy készítsen süteményeket, tortákat, muffinokat vagy akár kenyereket. A rugalmas anyagból könnyen kiszedhető a sütemény vagy péksütemény anélkül, hogy sérülést okozna a tésztán. A sütőforma hajtogatható, így helytakarékosan tárolható és nem foglal sok helyet a konyhapulton vagy a szekrényben.

Használati tanácsok:

  • Az üres szilikon formát tegyük a sütőrácsra, vagy tepsire, mielőtt beletennénk a tésztát, mert az anyaga lágy és így könnyen kiborulhat belőle a töltelék
  • Sütés előtt kenjük ki kevés zsiradékkal
  • Ha hűtött ételt készítünk, akkor előtte hideg vízzel öblítsük ki
  • Védjük a szilikon formánkat a közvetlen hőhatástól, azaz ne érintkezzen nyilt lánggal
  • A szilikon formába késsel vagy éles eszközzel soha ne vágjunk, mert megsérülhet. Érdemes szeletelés előtt kiborítani a süteményt a formából és csak ezt követően felszelni
  • A szilikon sütőformából akkor lehet a legszebben kivenni a desszertet, ha sütés után megvárjuk, hogy teljesen kihűljön a formában


Első használat előtt:
Első használat előtt a szilikon sütőformát alaposan mossuk el meleg mosószeres vízzel, töröljük szárazra és kenjük ki bőségesen zsiradékkal. Erre legközelebb már csak akkor lesz szükség, ha a forma nagyon kiszáradna.

A szilikon sütőformák tisztítása:

  • A szilikon formák könnyen tisztíthatóak. Érdemes őket kézzel elmosni, mert így marad bennük minimális mennyiségű zsiradék, nem száradnak ki.
  • Tisztításhoz ne használjunk dörzsi szivacsot vagy maró hatású tisztítószert.
  • A forma sütés következtében bekövetkező színvesztése a használatot nem befolyásolja.
  • Mind a magas, mind az alacsony hőmérsékletet (-40 ºC és 220ºC) jól bírják. Sütésre és fagyasztásra egyaránt jól használhatjuk őket.

 

Forma: Gúla
Forma méret: Ø7(3,5) x 4 cm
Anyag: Szilikon
BPE-mentes: Igen
Méret: 30 x 19 x 4,1 cm
Hőmérséklet tartomány: -40 - (+220)°C
Szín: Barack
Súly: ~125 g

 

1 010 Ft

A kiváló minőségű, szilikon sütőforma minden szakács számára nélkülözhetetlen eszköz. A szilikonból készült sütőforma rendkívül hőálló és tartós, így ideális választás sütéshez és süteménykészítéshez. A sütőforma sokoldalúsága lehetővé teszik, hogy készítsen süteményeket, tortákat, muffinokat vagy akár kenyereket. A rugalmas anyagból könnyen kiszedhető a sütemény vagy péksütemény anélkül, hogy sérülést okozna a tésztán. A sütőforma hajtogatható, így helytakarékosan tárolható és nem foglal sok helyet a konyhapulton vagy a szekrényben.

Használati tanácsok:

  • Az üres szilikon formát tegyük a sütőrácsra, vagy tepsire, mielőtt beletennénk a tésztát, mert az anyaga lágy és így könnyen kiborulhat belőle a töltelék
  • Sütés előtt kenjük ki kevés zsiradékkal
  • Ha hűtött ételt készítünk, akkor előtte hideg vízzel öblítsük ki
  • Védjük a szilikon formánkat a közvetlen hőhatástól, azaz ne érintkezzen nyilt lánggal
  • A szilikon formába késsel vagy éles eszközzel soha ne vágjunk, mert megsérülhet. Érdemes szeletelés előtt kiborítani a süteményt a formából és csak ezt követően felszelni
  • A szilikon sütőformából akkor lehet a legszebben kivenni a desszertet, ha sütés után megvárjuk, hogy teljesen kihűljön a formában


Első használat előtt:
Első használat előtt a szilikon sütőformát alaposan mossuk el meleg mosószeres vízzel, töröljük szárazra és kenjük ki bőségesen zsiradékkal. Erre legközelebb már csak akkor lesz szükség, ha a forma nagyon kiszáradna.

A szilikon sütőformák tisztítása:

  • A szilikon formák könnyen tisztíthatóak. Érdemes őket kézzel elmosni, mert így marad bennük minimális mennyiségű zsiradék, nem száradnak ki.
  • Tisztításhoz ne használjunk dörzsi szivacsot vagy maró hatású tisztítószert.
  • A forma sütés következtében bekövetkező színvesztése a használatot nem befolyásolja.
  • Mind a magas, mind az alacsony hőmérsékletet (-40 ºC és 220ºC) jól bírják. Sütésre és fagyasztásra egyaránt jól használhatjuk őket.

 

Forma: Virág
Forma méret: ~6 x 6 x 3 cm
Anyag: Szilikon
BPE-mentes: Igen
Méret: 27,5 x 18,3 x 3 cm
Hőmérséklet tartomány: -40 - (+220)°C
Szín: Barack
Súly: ~130 g

 

1 010 Ft

A kiváló minőségű, szilikon sütőforma minden szakács számára nélkülözhetetlen eszköz. A szilikonból készült sütőforma rendkívül hőálló és tartós, így ideális választás sütéshez és süteménykészítéshez. A sütőforma sokoldalúsága lehetővé teszik, hogy készítsen süteményeket, tortákat, muffinokat vagy akár kenyereket. A rugalmas anyagból könnyen kiszedhető a sütemény vagy péksütemény anélkül, hogy sérülést okozna a tésztán. A sütőforma hajtogatható, így helytakarékosan tárolható és nem foglal sok helyet a konyhapulton vagy a szekrényben.

Használati tanácsok:

  • Az üres szilikon formát tegyük a sütőrácsra, vagy tepsire, mielőtt beletennénk a tésztát, mert az anyaga lágy és így könnyen kiborulhat belőle a töltelék
  • Sütés előtt kenjük ki kevés zsiradékkal
  • Ha hűtött ételt készítünk, akkor előtte hideg vízzel öblítsük ki
  • Védjük a szilikon formánkat a közvetlen hőhatástól, azaz ne érintkezzen nyilt lánggal
  • A szilikon formába késsel vagy éles eszközzel soha ne vágjunk, mert megsérülhet. Érdemes szeletelés előtt kiborítani a süteményt a formából és csak ezt követően felszelni
  • A szilikon sütőformából akkor lehet a legszebben kivenni a desszertet, ha sütés után megvárjuk, hogy teljesen kihűljön a formában


Első használat előtt:
Első használat előtt a szilikon sütőformát alaposan mossuk el meleg mosószeres vízzel, töröljük szárazra és kenjük ki bőségesen zsiradékkal. Erre legközelebb már csak akkor lesz szükség, ha a forma nagyon kiszáradna.

A szilikon sütőformák tisztítása:

  • A szilikon formák könnyen tisztíthatóak. Érdemes őket kézzel elmosni, mert így marad bennük minimális mennyiségű zsiradék, nem száradnak ki.
  • Tisztításhoz ne használjunk dörzsi szivacsot vagy maró hatású tisztítószert.
  • A forma sütés következtében bekövetkező színvesztése a használatot nem befolyásolja.
  • Mind a magas, mind az alacsony hőmérsékletet (-40 ºC és 220ºC) jól bírják. Sütésre és fagyasztásra egyaránt jól használhatjuk őket.

 

Forma: Henger
Forma méret: ~6,5 x 6,5 x 4 cm
Anyag: Szilikon
BPE-mentes: Igen
Méret: 30 x 18 x 4,2 cm
Hőmérséklet tartomány: -40 - (+220)°C
Szín: Barack
Súly: ~160 g

 

1 160 Ft

A kenyérsütő formák kiváló eszközök házi kenyér sütéséhez, lehetővé téve Önnek, hogy otthonában élvezhesse a friss és ízletes kenyér illatát és ízét. Ezek a tartós kenyérsütő formák segítenek abban, hogy egyszerűen és hatékonyan süssön kenyereket, bagetteket vagy más pékárut otthonában. Prémium tapadásmentes bevonattal rendelkezik a könnyű kivétel és gyors tisztítás érdekében. Az extra nagy fogantyúk könnyű kezelhetőséget biztosítanak, míg a tartósság garantálja a hosszantartó teljesítményt. Mosogatógépben mosható, és nem tartalmaz olyan káros vegyszereket, mint a PFOA, PTFE és BPA - ez a sütőforma kiváló választás, ha friss pékárut, süteményt kíván készíteni!

Használati tanácsok:

  • Az üres formát tegyük a sütőrácsra, vagy tepsire, mielőtt beletennénk a tésztát
  • Sütés előtt kenjük ki kevés zsiradékkal
  • A fém formába késsel vagy éles eszközzel soha ne vágjunk, mert megsérülhet. Érdemes szeletelés előtt kiborítani a süteményt, kenyeret a formából és csak ezt követően felszeletelni
  • A sütőformából akkor lehet a legszebben kivenni a desszertet, ha sütés után megvárjuk, hogy teljesen kihűljön a formában


A sütőformák tisztítása:

  • Tisztításhoz ne használjunk dörzsi szivacsot vagy maró hatású tisztítószert.
  • Tisztítása kézzel javasolt, de mosogatógépben is mosható

 

Forma: Téglalap
Anyag: Fém
BPA-mentes: Igen
Méret: 28,5 x 15,7 x 7 cm
Hőmérséklet tartomány: max. +230°C
Szín: Fekete

 

1 450 Ft

A szilikon sütőformákat változatosan használhatjuk. Készíthetünk benne fűszervajat, bon bont, muffint, piskótát. A desszertek mellett használhatjuk pástétomok, vagdaltak készítésénél és húsok vagy sós sütemények sütésénél is. Sőt a szappankészítők és gyertyaöntők is előszeretettel választanak szilikon formát. A szilikon sütőformák népszerűségének titka, hogy nagy a hőállóságuk és rugalmasak.

Használati tanácsok:

  • Az üres szilikon formát tegyük a sütőrácsra vagy tepsire, mielőtt beletennénk a tésztát, mert az anyaga lágy és így könnyen kiborulhat belőle a töltelék
  • Sütés előtt kenjük ki kevés zsiradékkal
  • Ha hűtött ételt készítünk, akkor előtte hideg vízzel öblítsük ki
  • Védjük a szilikon formánkat a közvetlen hőhatástól, azaz ne érintkezzen nyílt lánggal
  • A szilikon formába késsel vagy éles eszközzel soha ne vágjunk, mert megsérülhet. Érdemes szeletelés előtt kiborítani a süteményt a formából és csak ezt követően felszelni
  • A szilikon sütőformából akkor lehet a legszebben kivenni a desszertet, ha sütés után megvárjuk, hogy teljesen kihűljön a formában


Első használat előtt:
Első használat előtt a szilikon sütőformát alaposan mossuk el meleg mosószeres vízzel, töröljük szárazra és kenjük ki bőségesen zsiradékkal. Erre legközelebb már csak akkor lesz szükség, ha a forma nagyon kiszáradna.

A szilikon sütőformák tisztítása:

  • A szilikon formák könnyen tisztíthatóak. Érdemes őket kézzel elmosni, mert így marad bennük minimális mennyiségű zsiradék, nem száradnak ki.
  • Tisztításhoz ne használjunk dörzsi szivacsot vagy maró hatású tisztítószert.
  • A forma sütés következtében bekövetkező színvesztése a használatot nem befolyásolja.
  • Mind a magas, mind az alacsony hőmérsékletet (-40 ºC és 250ºC) jól bírják. Sütésre és fagyasztásra egyaránt jól használhatjuk őket.

 

Anyag: szilikon
Méret: 24 x 17 x 3,7 cm
Adag: 6 adagos
Formaméret: alsó átmérő: 5 cm
felső átmérő: 7 cm
Szín: kék

 

1 450 Ft

A szilikon sütőformákat változatosan használhatjuk. Készíthetünk benne fűszervajat, bon bont, muffint, piskótát. A desszertek mellett használhatjuk pástétomok, vagdaltak készítésénél és húsok vagy sós sütemények sütésénél is. Sőt a szappankészítők és gyertyaöntők is előszeretettel választanak szilikon formát. A szilikon sütőformák népszerűségének titka, hogy nagy a hőállóságuk és rugalmasak.

Használati tanácsok:

  • Az üres szilikon formát tegyük a sütőrácsra vagy tepsire, mielőtt beletennénk a tésztát, mert az anyaga lágy és így könnyen kiborulhat belőle a töltelék
  • Sütés előtt kenjük ki kevés zsiradékkal
  • Ha hűtött ételt készítünk, akkor előtte hideg vízzel öblítsük ki
  • Védjük a szilikon formánkat a közvetlen hőhatástól, azaz ne érintkezzen nyílt lánggal
  • A szilikon formába késsel vagy éles eszközzel soha ne vágjunk, mert megsérülhet. Érdemes szeletelés előtt kiborítani a süteményt a formából és csak ezt követően felszelni
  • A szilikon sütőformából akkor lehet a legszebben kivenni a desszertet, ha sütés után megvárjuk, hogy teljesen kihűljön a formában


Első használat előtt:
Első használat előtt a szilikon sütőformát alaposan mossuk el meleg mosószeres vízzel, töröljük szárazra és kenjük ki bőségesen zsiradékkal. Erre legközelebb már csak akkor lesz szükség, ha a forma nagyon kiszáradna.

A szilikon sütőformák tisztítása:

  • A szilikon formák könnyen tisztíthatóak. Érdemes őket kézzel elmosni, mert így marad bennük minimális mennyiségű zsiradék, nem száradnak ki.
  • Tisztításhoz ne használjunk dörzsi szivacsot vagy maró hatású tisztítószert.
  • A forma sütés következtében bekövetkező színvesztése a használatot nem befolyásolja.
  • Mind a magas, mind az alacsony hőmérsékletet (-40 ºC és 250ºC) jól bírják. Sütésre és fagyasztásra egyaránt jól használhatjuk őket.

 

Anyag: szilikon
Méret: 24 x 17 x 3,7 cm
Adag: 6 adagos
Formaméret: alsó átmérő: 5 cm
felső átmérő: 7 cm
Szín: rózsaszín

 

1 450 Ft

A kiváló minőségű, szilikon sütőforma minden szakács számára nélkülözhetetlen eszköz. A szilikonból készült sütőforma rendkívül hőálló és tartós, így ideális választás sütéshez és süteménykészítéshez. A sütőforma sokoldalúsága lehetővé teszik, hogy készítsen süteményeket, tortákat, muffinokat vagy akár kenyereket. A rugalmas anyagból könnyen kiszedhető a sütemény vagy péksütemény anélkül, hogy sérülést okozna a tésztán. A sütőforma hajtogatható, így helytakarékosan tárolható és nem foglal sok helyet a konyhapulton vagy a szekrényben.

Használati tanácsok:

  • Az üres szilikon formát tegyük a sütőrácsra, vagy tepsire, mielőtt beletennénk a tésztát, mert az anyaga lágy és így könnyen kiborulhat belőle a töltelék
  • Sütés előtt kenjük ki kevés zsiradékkal
  • Ha hűtött ételt készítünk, akkor előtte hideg vízzel öblítsük ki
  • Védjük a szilikon formánkat a közvetlen hőhatástól, azaz ne érintkezzen nyilt lánggal
  • A szilikon formába késsel vagy éles eszközzel soha ne vágjunk, mert megsérülhet. Érdemes szeletelés előtt kiborítani a süteményt a formából és csak ezt követően felszelni
  • A szilikon sütőformából akkor lehet a legszebben kivenni a desszertet, ha sütés után megvárjuk, hogy teljesen kihűljön a formában


Első használat előtt:
Első használat előtt a szilikon sütőformát alaposan mossuk el meleg mosószeres vízzel, töröljük szárazra és kenjük ki bőségesen zsiradékkal. Erre legközelebb már csak akkor lesz szükség, ha a forma nagyon kiszáradna.

A szilikon sütőformák tisztítása:

  • A szilikon formák könnyen tisztíthatóak. Érdemes őket kézzel elmosni, mert így marad bennük minimális mennyiségű zsiradék, nem száradnak ki.
  • Tisztításhoz ne használjunk dörzsi szivacsot vagy maró hatású tisztítószert.
  • A forma sütés következtében bekövetkező színvesztése a használatot nem befolyásolja.
  • Mind a magas, mind az alacsony hőmérsékletet (-40 ºC és 220ºC) jól bírják. Sütésre és fagyasztásra egyaránt jól használhatjuk őket.

 

Forma: Téglalap, hullám mintával
Forma méret: 21,5 x 8 x 6 cm
Anyag: Szilikon
BPE-mentes: Igen
Méret: 27,5 x 12,5 x 6,2 cm
Hőmérséklet tartomány: -40 - (+220)°C
Szín: szürke
Súly: ~180 g

 

1 450 Ft

A kiváló minőségű, szilikon sütőforma minden szakács számára nélkülözhetetlen eszköz. A szilikonból készült sütőforma rendkívül hőálló és tartós, így ideális választás sütéshez és süteménykészítéshez. A sütőforma sokoldalúsága lehetővé teszik, hogy készítsen süteményeket, tortákat, muffinokat vagy akár kenyereket. A rugalmas anyagból könnyen kiszedhető a sütemény vagy péksütemény anélkül, hogy sérülést okozna a tésztán. A sütőforma hajtogatható, így helytakarékosan tárolható és nem foglal sok helyet a konyhapulton vagy a szekrényben.

Használati tanácsok:

  • Az üres szilikon formát tegyük a sütőrácsra, vagy tepsire, mielőtt beletennénk a tésztát, mert az anyaga lágy és így könnyen kiborulhat belőle a töltelék
  • Sütés előtt kenjük ki kevés zsiradékkal
  • Ha hűtött ételt készítünk, akkor előtte hideg vízzel öblítsük ki
  • Védjük a szilikon formánkat a közvetlen hőhatástól, azaz ne érintkezzen nyilt lánggal
  • A szilikon formába késsel vagy éles eszközzel soha ne vágjunk, mert megsérülhet. Érdemes szeletelés előtt kiborítani a süteményt a formából és csak ezt követően felszelni
  • A szilikon sütőformából akkor lehet a legszebben kivenni a desszertet, ha sütés után megvárjuk, hogy teljesen kihűljön a formában


Első használat előtt:
Első használat előtt a szilikon sütőformát alaposan mossuk el meleg mosószeres vízzel, töröljük szárazra és kenjük ki bőségesen zsiradékkal. Erre legközelebb már csak akkor lesz szükség, ha a forma nagyon kiszáradna.

A szilikon sütőformák tisztítása:

  • A szilikon formák könnyen tisztíthatóak. Érdemes őket kézzel elmosni, mert így marad bennük minimális mennyiségű zsiradék, nem száradnak ki.
  • Tisztításhoz ne használjunk dörzsi szivacsot vagy maró hatású tisztítószert.
  • A forma sütés következtében bekövetkező színvesztése a használatot nem befolyásolja.
  • Mind a magas, mind az alacsony hőmérsékletet (-40 ºC és 220ºC) jól bírják. Sütésre és fagyasztásra egyaránt jól használhatjuk őket.

 

Forma: Szív
Forma méret: 8 x 7,5 x 4 cm
Anyag: Szilikon
BPE-mentes: Igen
Méret: 28 x 25,7 x 4,5 cm
Hőmérséklet tartomány: -40 - (+220)°C
Szín: Szürke
Súly: ~170 g

 

1 450 Ft
27 termék 1 16
Webáruház készítés