Okos otthon

Az okos otthon kialakításához ismerd meg a távolról irányítható, Wifi kapcsolatra képes, okos készülékek (izzók, kapcsolók, konnektorok, különböző érzékelők, okos kamerák stb.) folyamatosan bővülő választékát. Egy egyszerűen használható és ingyenesen letölthető alkalmazáson keresztül irányíthatsz szinte mindent. Az alkalmazás Android és IOS rendszerhez is elérhető. Az alkalmazásban különböző feltételeket adhatsz meg, így az adott eszköz csak akkor fog működni, ha azok teljesülnek. Ehhez csak egy okostelefonra és az otthoni routerre lesz szükséged és létrehozhatod saját okos otthonodat. Az okos kapcsolók, okos konnektorok, izzók automatikusan csatlakoznak az otthoni wifi hálózathoz így ezeket távolról is irányíthatod telefonod vagy tableted használatával. Manuálisan vagy időzítve ki és bekapcsolhatsz készülékeket, szabályozhatod a világítás színét, helyét és fényerejét. Telefonodra értesítést kaphatsz a különböző okos érzékelőktől, az okos csengőn keresztül még a postással is beszélhetsz, ha esetleg nem lennél otthon. Az okos készülékeket az Amazon Alexa és a Google Home által támogatott hangvezérlési funkciókkal is irányíthatod. Az okos technológia már könnyen hozzáférhető, egyszerűen, mindenki által használható. Mindegy, hogy csupán egy okos izzót vagy okos konnektort keresel, vagy az egész házat automatizálni szeretnéd.

Sokszor felteszik a kérdést, hogy ennek mi az értelme? Miért jó felkapcsolni egy lámpát, ha nincs otthon senki? Néhány okos izzó a lakás különböző helyiségeiben, megfelelően beállítva és hol a szobában, hol a konyhában vagy az emeleten kapcsolódik fel a világítás. Tökéletes látszatát kelti annak, hogy valaki tartózkodik a házban. Az egyik leghatásosabb betörésvédelem. Egyszerűen beállíthatod, hogy pl. melyik helyiségben, mikor kapcsolódjon fel a világítás és az mennyi ideig működjön. De egyszerűen létrehozhatsz velük hangulatvilágítást is. Az okos izzók LED technológiát használnak, energiafelhasználásuk minimális. Az okos villanykapcsolókat egyszerűen beszerelheted a meglévő kapcsolók helyére, így a régi csillár is vezérelhető lesz. Az okos kapcsolókat természetesen hagyományosan, érintéssel is használhatod.Az okos mozgásérzékelők, okos füstérzékelők baj esetén a telefonodra is értesítést küldenek.

A folyamatosan bővülő SmartLife termékcsalád segít abban, hogy neked is korszerű okos otthonod legyen, melynek kialakításában szinte csak a képzeleted szab határt.

Nézet:
Sorrend:
Sorrend: