Okos otthon

Az okos otthon kialakításához ismerd meg a távolról irányítható, Wifi kapcsolatra képes, okos készülékek (izzók, kapcsolók, konnektorok, különböző érzékelők, okos kamerák stb.) folyamatosan bővülő választékát. Egy egyszerűen használható és ingyenesen letölthető alkalmazáson keresztül irányíthatsz szinte mindent. Az alkalmazás Android és IOS rendszerhez is elérhető. Az alkalmazásban különböző feltételeket adhatsz meg, így az adott eszköz csak akkor fog működni, ha azok teljesülnek. Ehhez csak egy okostelefonra és az otthoni routerre lesz szükséged és létrehozhatod saját okos otthonodat. Az okos kapcsolók, okos konnektorok, izzók automatikusan csatlakoznak az otthoni wifi hálózathoz így ezeket távolról is irányíthatod telefonod vagy tableted használatával. Manuálisan vagy időzítve ki és bekapcsolhatsz készülékeket, szabályozhatod a világítás színét, helyét és fényerejét. Telefonodra értesítést kaphatsz a különböző okos érzékelőktől, az okos csengőn keresztül még a postással is beszélhetsz, ha esetleg nem lennél otthon. Az okos készülékeket az Amazon Alexa és a Google Home által támogatott hangvezérlési funkciókkal is irányíthatod. Az okos technológia már könnyen hozzáférhető, egyszerűen, mindenki által használható. Mindegy, hogy csupán egy okos izzót vagy okos konnektort keresel, vagy az egész házat automatizálni szeretnéd.

Sokszor felteszik a kérdést, hogy ennek mi az értelme? Miért jó felkapcsolni egy lámpát, ha nincs otthon senki? Néhány okos izzó a lakás különböző helyiségeiben, megfelelően beállítva és hol a szobában, hol a konyhában vagy az emeleten kapcsolódik fel a világítás. Tökéletes látszatát kelti annak, hogy valaki tartózkodik a házban. Az egyik leghatásosabb betörésvédelem. Egyszerűen beállíthatod, hogy pl. melyik helyiségben, mikor kapcsolódjon fel a világítás és az mennyi ideig működjön. De egyszerűen létrehozhatsz velük hangulatvilágítást is. Az okos izzók LED technológiát használnak, energiafelhasználásuk minimális. Az okos villanykapcsolókat egyszerűen beszerelheted a meglévő kapcsolók helyére, így a régi csillár is vezérelhető lesz. Az okos kapcsolókat természetesen hagyományosan, érintéssel is használhatod.Az okos mozgásérzékelők, okos füstérzékelők baj esetén a telefonodra is értesítést küldenek.

A folyamatosan bővülő SmartLife termékcsalád segít abban, hogy neked is korszerű okos otthonod legyen, melynek kialakításában szinte csak a képzeleted szab határt.

Sorrend:
WIFILW11WTE27

Nedis WiFi okos izzó 9W - Meleg fehér - E27 - SmartLife (WIFILW11WTE27)

 

A WiFi okos izzó közvetlenül csatlakozik a vezeték nélküli Wi-Fi routerhez, és otthoni automatizálási rendszere részeként okostelefonról vezérelhető. Nincs szükség másra, csak egy Wi-Fi routerre és ezekre az okos izzókra. Az okos izzó fényerejét okostelefonja vagy táblagépe segítségével szabályozhatja, ki és bekapcsolhatja. Az Amazon Alexa vagy a Google Home szolgáltatáson keresztül is vezérelheti őket. Otthona okosabb és környezetbarátabb is lesz. A 9 W-os energiafogyasztással rendelkező okos izzó 800 lumen fényerőről gondoskodik, ami megfelel egy hagyományos 60 W-os izzó fényerejével.


Jellemzők
Lámpái automatizálása bonyodalmak nélkül – közvetlen csatlakoztatás a Wi-Fi routerhez
A lámpák vezérlése okostelefonon vagy táblagépen keresztül
A hangvezérlés támogatása – az Amazon Alexa vagy a Google Home szolgáltatáson keresztül
Az okos izzók ütemezése a bekapcsoláshoz – vagy jelenetek létrehozása más SmartLife termékekkel összehangolva


Névleges fényáram 800 lm
Vezeték nélküli technológia Wi-Fi
Alak A60
Foglalat E27
Bemeneti feszültség 220 - 240 VAC
Teljesítmény 9 W
Szín hőmérséklet 2700 K
névleges élettartama 25000 h
Energia osztály A+
Az alkalmazás elérhető: Android & iOS
Frekvenciatartomány 2400 - 2483.5 MHz
Kompatibilis Nedis SmartLife
Működési hőmérséklet -20 - 45 °C
Színvisszaadási index (Ra) 80

WIFIDS10WT

Nedis Wifi okos Füstérzékelő (WIFIDS10WT)

 

Ez az okos füstérzékelő riasztást küld telefonjára, ha füstöt vagy hirtelen hőmérséklet emelkedést érzékel. Egyszerűen felszerelhető füst- és hőérzékelő a Wi-Fi hálózathoz csatlakozik. Két biztonsági funkciójának köszönhetően Ön teljesen nyugodt lehet, hiszen mind a füstöt, mind a hirtelen hőmérséklet-emelkedést észleli. Egyszerűen párosítható más SmartLife termékekkel, a további biztonsági funkciók érdekében Ezek magukban foglalhatják például az okos izzók füstérzékelés esetén történő felkapcsolását a biztonságos távozás érdekében.

 

Detektor típusa Füst, Hőmérséklet
Vezeték nélküli technológia Wi-Fi
EN megfelelőség EN14604
Szín Fehér
Antenna nyeresége 2 dBi
Az alkalmazás elérhető: Android & iOS
Elem 2x AA/R6
Hang 90 dB
Kompatibilis a SmartLife termékekkel
Max. rádió adóteljesítmény 20 dBm
Működési hőmérséklet 5 - 37 °C
Érzékelő élettartama 10 év

WIFICDPC10BK

Nedis vezeték nélküli csengő | Kiegészítő a WIFICDP10GY okos csengőhöz

 

Nedis okos csengőhöz (WIFICDP10GY) használható csengő. Csatlakoztassa egy USB portba és a SmartLife alkalmazással válassza ki a dallamot és a hangerőt. Vezeték nélkül kapcsolódik a WIFICDP10GY típusú okos csengőhöz.

Kizárólag a Nedis okos csengővel WIFICDP10GY együtt használható!
A vezeték nélküli csatlakozásnak köszönhetően rugalmasan elhelyezheti otthonában
Egyetlen okos csengőhöz akár több csengőt is csatlakoztathat
A dallam és hangerő beállítható a SmartLife alkalmazáson keresztül

WIFIPS10WT

Ezt az okos relét a készülék vezetékébe kötve távolról kapcsolhatod be és ki egy okos telefon használatával, illetve az automatikus ütemezését is biztosíthatod. A csatlakoztatott készüléket hangutasításokkal is vezérelheted az Amazon Alexa vagy a Google Home rendszer segítségével. Az okos relé egyszerűen beállítható, közvetlenül a Wi-Fi routerhez csatlakozik. Használható különálló okos kapcsolóként, vagy más Nedis SmartLife termékekkel párosítva is.

Szín Fehér
Maximális terhelés 10 A
Az alkalmazás elérhető: Android, iOS
Kompatibilis Nedis SmartLife
Működési hőmérséklet -20 - 60 °C

WIFILW11CRGU10

Okos LED izzó, amely közvetlenül csatlakoztatható a vezeték nélküli Wi-Fi routerhez, és az otthoni automatizálási rendszere részeként távvezérlésről gondoskodik.

Egyszerű beállítás
A világítás távoli vezérléséhez és automatizálásához nem kell műszaki zseninek vagy szerelőnek lenni. Nincs szükség másra, csak a Wi-Fi routerre, intuitív alkalmazásunkra, valamint ezekre az okos izzókra. 

Az izzó fényerejének szabályozása
Okostelefonról vagy táblagépről szabályozható a fényerő. Az Amazon Alexa vagy a Google Home szolgáltatáson keresztül hangvezérléssel is vezérelhető.

Ütemezés beállítása és párosítás más intelligens termékekkel
Állítsd be az izzó bekapcsolásának ütemezését, vagy hozz létre környezeti jeleneteket egy pillanat alatt az izzó más SmartLife termékekkel való párosítása által.

Környezetbarát
Otthonod nemcsak okosabb lesz, hanem környezetbarátabb is. Az 4.5 W-os maximális energiafogyasztással rendelkező, energiahatékony okos izzók 330 lumen fényerőről gondoskodnak, ami a legtöbb 50 W-os izzó által kínált teljesítménnyel egyenlő.
A hagyományos GU10 izzókhoz hasonló méret és külső segítségével továbbra is használhatod meglévő GU10 lámpádat és csillárodat, nem kell új berendezést venni.


Fény szín Meleg Fehér
Sugárzási szög 110 °
Színvisszaadási index (Ra) 80
Energia osztály A+
névleges élettartam 15000 h
Foglalat GU10
Szabályozható fényerő
Vezeték nélküli technológia Wi-Fi
Az alkalmazás elérhető: Android & iOS
Egyenérték watt 50 W
Névleges fényáram 330 lm
Lámpa alakja PAR16
Wattérték 4.5 W
Bemeneti feszültség 230 VAC 50 Hz
Szín hőmérséklet 2700 K
Kompatibilis Nedis SmartLife
Működési hőmérséklet -20 - 45 °C

WIFILW10WTGU10

Nedis WiFi okos Izzó 4,5W - Meleg fehér / Hideg Fehér - GU10 | SmartLife (WIFILW10WTGU10)

A világítás távoli vezérlése és automatizálása egyszerűen megoldható egy Wi-Fi routerre és az okos izzók használatával. Az okos izzó fényerejét és színét okostelefonjáról vagy táblagépéről egyszerűen szabályozhatja. A szín a  melegtől a hideg fehér fényig állítható. Hangvezérléssel az Amazon Alexa vagy a Google Home szolgáltatáson keresztül is irányíthatja őket. Állítsa be az okos izzó bekapcsolásának ütemezését egy pillanat alatt az izzó más Nedis® SmartLife termékekkel való párosítása által.

Környezetbarát
Otthona nemcsak okosabb lesz, hanem környezetbarátabb is. A 4,5 W-os maximális energiafogyasztással rendelkező, energiahatékony LED izzók 380 lumen fényerőről gondoskodnak, ami a legtöbb 35 W-os izzó által kínált teljesítménnyel egyenlő.

Jellemzők
Lámpái automatizálása bonyodalmak nélkül – közvetlen csatlakoztatás a Wi-Fi routerhez
A lámpák fényerejének és színének távoli módosítása – okostelefonon vagy táblagépen keresztül
hangvezérlés támogatása – az Amazon Alexa vagy a Google Home szolgáltatáson keresztül
Az okos izzók ütemezése a bekapcsoláshoz – vagy jelenetek létrehozása más Nedis® SmartLife termékekkel összehangolva


fényáram 380 lm
Vezeték nélküli technológia Wi-Fi
Fény szín Szabályozható Fehér
Hideg fehér / Meleg Fehér
Foglalat GU10
Bemeneti feszültség 220 - 240 VAC
Teljesítmény 4.5 W
Szín hőmérséklet 2700 - 6500 K
névleges élettartama 25000 h
Energia osztály A+
Az alkalmazás elérhető: Android & iOS
Frekvenciatartomány 2400 - 2483.5 MHz
Kompatibilis Nedis SmartLife
Működési hőmérséklet -20 - 45 °C
Színvisszaadási index (Ra) 80

WIFILW12CRGU10

Okos izzó GU10 foglalattal, amely közvetlenül csatlakoztatható vezeték nélküli Wi-Fi routerhez.


Az okos izzó alkalmazásával távolról vezérekheted vagy automatizálhatod a világítást. 


Csatlakoztasd a wifi routerhez és okostelefon vagy táblagép segítségével máris szabályozhatod a fényerőt. A meghitt atmoszféra megteremtéséhez az okos izzó színhőmérséklete az extra meleg fehér színig tompítható. Amazon Alexa vagy a Google Home szolgáltatáson keresztül hanggal is vezérelhető.

Beállíthatod az okos izzó világításának ütemezését és egyéb SmartLife termékekkel is párosíthatod.

 

Fény szín Meleg Fehér
Szín hőmérséklet 1800 - 2700 K
Színvisszaadási index (Ra) 80
Energia osztály A+
Teljesítmény 5W - megfelel 40 W
Névleges élettartam 15000 h
Foglalat GU10
Szabályozható fényerő
Vezeték nélküli technológia Wi-Fi
Az alkalmazás elérhető: Android & iOS
Névleges fényáram 330 lm
Lámpa alakja PAR16
Bemeneti feszültség 230 VAC 50 Hz
Kompatibilis Nedis SmartLife
Működési hőmérséklet -20 - 45 °C

WIFILC10WTE14

Nedis WiFi okos gyertya Izzó 5W | RGB + Meleg Fehér | E14 (WIFILC10WTE14)

 

A folyamatosan bővülő SmartLife termékcsalád részeként ez a színes, okos izzó lehetővé teszi a színe és a fényereje távoli szabályozását okostelefonon, táblagépen és hangvezérlésen keresztül (az Amazon Alexa vagy a Google Home alkalmazással). Ez az okos izzó a hangulatának megfelelően beállítható. Akár 350 lumen értékű fényerőt biztosít (amely a hagyományos 35 W-os izzók teljesítményének megfelelő), emellett pedig színes világítást is biztosít a hagyományos meleg fehér mellett. Könnyedén, vezeték nélkül csatlakoztatható a hálózathoz Wi-Fi router használatával. Egy intuitív alkalmazás segítségével ütemezheti a vezérlést, illetve egyéb, SmartLife termékeket csatlakoztathat hozzá, így saját, intelligens otthon rendszert hozhat létre.


Jellemzők
Világítás szinének megváltoztatása a  hangulatának megfelelően
Módosítsa a fényerőt akár 350 lumen értékre – a hagyományos 40 W-os izzókéhoz hasonlóan
Vezérelje távolról a világítást– a csatlakoztatott eszközökkel vagy hangvezérléssel
Ütemezhető a bekapcsolása, illetve más intelligens eszközökkel és szerelvényekkel is párosíthatóaz automatikus működés érdekében

fényáram 350 lm
Vezeték nélküli technológia Wi-Fi
Fény szín RGB + meleg fehér
Alak Gyertya
Foglalat E14
Bemeneti feszültség 220 - 240 VAC
Teljesítmény 4.5 W
Szín homérséklet RGB + 2700 K
névleges élettartama 25000 h
Az alkalmazás elérhető: Android & iOS
Frekvenciatartomány 2.400 - 2.4835 GHz
Kompatibilis Nedis SmartLife
Működési hőmérséklet -20 - 45 °C
Színvisszaadási index (Ra) 80

WIFILF10WTC37

Okos gyertya izzó, amely közvetlenül csatlakoztatható a vezeték nélküli Wi-Fi routerhez. Az E14 foglalatos okos izzó teljesítménye 5W.

Egyszerű beállítás
A világítás távoli vezérléséhez és automatizálásához nincs szükség másra, csak a Wi-Fi routerre, intuitív alkalmazásunkra, valamint ezekre az okos izzókra.

Okostelefon vagy táblagép segítségével máris szabályozhatod az okos izzók fényerejét. Az Amazon Alexa vagy a Google Home szolgáltatáson keresztül hangvezérléssel is vezérelhető. Az alkalmazás segítségével beállítható az izzó bekapcsolásának ütemezése, vagy párosítható egyég SmartLife termékekkel.

 

Fény szín Meleg Fehér
Foglalat E14
Színvisszaadási index (Ra) 80
Energia osztály A+
Lámpa alakja Gyertya
Egyenérték watt 40 W
névleges élettartama 15000 h
Névleges fényáram 400 lm
Wattérték 5 W
Vezeték nélküli technológia Wi-Fi
Az alkalmazás elérhető: Android & iOS
Bemeneti feszültség 230 VAC 50 Hz
Szín hőmérséklet 2700 K
Kompatibilis Nedis SmartLife
Működési hőmérséklet -20 - 45 °C

WIFILW10CRGU10

Ez a GU10 foglalatos okos izzó közvetlenül csatlakoztatható a vezeték nélküli Wi-Fi routerhez, és otthoni automatizálási rendszer részeként távvezérlésről gondoskodik.


Az okos izzó világítását távolról vezérelheted és automatizálhatod. Nincs szükség másra, csak a Wi-Fi routerre, intuitív alkalmazásunkra, valamint ezekre az okos izzókra.


Egyszerűen csatlakoztasd őket a wifi hálózathoz és egy okostelefon vagy tablet segítségével máris szabályozhatod a fényerőt, a színhőmérsékletet  pedig a melegtől a hideg fehér fényig állíthatod. Amazon Alexa vagy a Google Home szolgáltatáson keresztül hangvezérléssel is működtethető.

Beállíthatod az okos izzó bekapcsolásának ütemezését, vagy más SmartLife termékekkel is párosíthatod.

Fény szín Meleg Fehér - Hideg Fehér
Szín hőmérséklet 2700 - 6500 K
Világítási szög 110 °
Színvisszaadási index (Ra) 80
Energia osztály A+
Lámpa névleges élettartama 15000 h
Foglalat GU10
Teljesítmény 5 W (megfelel 50W hagyományos)
Szabályozható fényerő
Vezeték nélküli technológia Wi-Fi
Az alkalmazás elérhető: Android & iOS
Névleges fényáram 330 lm
Lámpa alakja PAR16
Bemeneti feszültség 230 VAC 50 Hz
Kompatibilis Nedis SmartLife
Működési hőmérséklet -20 - 45 °C

WIFIP130FWT

Nedis WiFi okos konnektor | 2500 W | SmartLife (WIFIP130FWT)

 

Vezéreljen elektromos berendezéseket távolról, egyszerűen a WiFi okos konnektorral.

Egyszerű beállítás
A csatlakoztatott berendezések és eszközök vezérléséhez és automatizálásához nincs szükség másra, csak egy egy Wi-Fi routerre és az okos konnektorra. Alkalmazásunk segítségével a berendezések távolról ki- és bekapcsolhatók. Hangvezérlő rendszerekhez csatlakoztatva is működik, mint az Amazon Alexa és a Google Home.

Ütemezés és párosítás
Állítsa be a csatlakozón a berendezések bekapcsolásának ütemezését, vagy másokhoz csatlakoztatva őket hozzon létre hangulati jeleneteket, amelyek egyetlen parancsra vagy gombnyomásra aktiválhatók.


Vezeték nélküli technológia Wi-Fi
Szín Fehér
Csatlakozó Schuko / Type F (CEE 7/7)
Áram max. 10 A
Bemeneti feszültség 220 - 250 VAC
Maximális kimenőteljesítmény 2500 W
Az alkalmazás elérhető: Android & iOS
Frekvenciatartomány 2412 - 2484 MHz
Kompatibilis Nedis® SmartLife
Max. rádió adóteljesítmény 16 dBm

WIFILF10GDA60

Nedis WiFi okos izzó - A60 - E27 - 5W - SmartLife (WIFILF10GDA60)

Egyesítse a modern technológiát és a klasszikus megjelenést az okos izzóval. Az okos izzó közvetlenül csatlakoztatható a vezeték nélküli Wi-Fi hálózathoz, és otthoni automatizálási rendszere részeként távolról vezérelhető. A világítás távoli vezérléséhez és automatizálásához nem kell műszaki zseninek vagy szerelőnek lenni. Nincs szükség másra, csak a Wi-Fi routerre valamint ezekre a vezeték nélküli okos izzókra. Okostelefonja vagy táblagépe segítségével szabályozhatja az okos izzók fényerejét, ki és bekapcsolhatja őket. Az Amazon Alexa vagy a Google Home szolgáltatáson keresztül is irányíthatja őket. Állítsa be az okos izzó bekapcsolásának ütemezését, vagy hozzon létre környezeti jeleneteket egy pillanat alatt az izzó más SmartLife termékekkel való párosítása által.


Jellemzők
Szabályozható fényerejű okos izzó
Egyszerű távoli vagy automatikus vezérlés – csak csatlakoztassa a készüléket közvetlenül Wi-Fi routeréhez
Az okos izzó fényerejének szabályozása – telefon vagy hangvezérlés segítségével (az Amazon Alexa vagy Google Home asszisztenseken keresztül)
Hozzon létre ütemterveket és jeleneteket további Nedis SmartLife termékek hozzáadásával


LED izzószál
Névleges fényáram 500 lm
Vezeték nélküli technológia Wi-Fi
Anyag üveg
Szín Aranysárga
Alak A60
Foglalat E27
Bemeneti feszültség 210 - 250 VAC
Wattérték 5 W (megfelele 40W hagyományos)
Állítható fényerõ Igen
Szín homérséklet 2200 K
névleges élettartam 20000 h
Energia osztály A+
Az alkalmazás elérhető: Android & iOS
Frekvenciatartomány 2412 - 2472 MHz
Kompatibilis Nedis SmartLife
Működési hőmérséklet -20 - 45 °C
Színvisszaadási index (Ra) 80

WIFILF10WTA60

Nedis WiFi okos izzó - A60 - E27 - 5W - SmartLife (WIFILF10WTA60)


Ez az okos közvetlenül csatlakozik a vezeték nélküli  Wi-Fi routerhez, így távoli és automatikus vezérlést biztosít. A világítás távoli vezérléséhez és automatizálásához nem kell műszaki zseninek vagy szerelőnek lenni. Nincs szükség másra, csak a Wi-Fi routerre valamint erre az okos izzóra. Csatlakoztassa, és máris szabályozhatja a fényerőt az okostelefonja vagy táblagépe használatával. A hangjával is irányíthatja, az Amazon Alexa vagy a Google Home szolgáltatáson keresztül. Állítsa be az okos izzó bekapcsolásának ütemezését, vagy hozzon létre környezeti jeleneteket egy pillanat alatt az izzó más SmartLife termékekkel való párosításával.


Jellemzők
Közvetlenül csatlakozik a Wi-Fi routerhez, így biztosítja a távoli vezérlést és ütemezést
Szabályozható fényerejű okos izzó
Párosítható más, a SmartLife választékba tartozó okos izzókkal és termékekkel
Vezérelje az okostelefonja vagy táblagépe segítségével vagy akár a hangjával, az Amazon Alexa vagy a Google Home használata esetén


LED izzószál
Névleges fényáram 500 lm
Vezeték nélküli technológia Wi-Fi
Anyag üveg
alak A60
Foglalat E27
Bemeneti feszültség 210 - 250 VAC
Teljesítmény 5 W (megfelel hagyományos 40W izzónak)
Állítható fényerõ Igen
Szín homérséklet 2700 K
névleges élettartam 20000 h
Energia osztály A+
Az alkalmazás elérhető: Android & iOS
Frekvenciatartomány 2400 - 2483.5 MHz
Kompatibilis Nedis SmartLife
Működési hőmérséklet -20 - 45 °C
Színvisszaadási index (Ra) 80

WIFILF11WTA60

Ez az okos izzó a modern technológiát és a klasszikus megjelenést egyesíti magában. Közvetlenül csatlakozik a vezeték nélküli Wi-Fi routerhez, így távoli és automatikus vezérelhetőséget biztosít.

Egyszerű beállítás
Az okos izzó távoli vezérléséhez csak a Wi-Fi routerre, az intuitív alkalmazásunkra lesz szükséged. 

Okostelefon vagy táblagép használatával távolról szabályozható az izzó fényereje, az Amazon Alexa vagy a Google Home szolgáltatáson keresztül pedig hangvezérléssel is működtethető.

Beállíthatod az okos izzó bekapcsolásának ütemezését, vagy más SmartLife termékekkel is párosíthatod

 

Foglalat E27
Szín Meleg Fehér
Színhő 2700 K
Színvisszaadási index (Ra) 80
Energia osztály A+
Teljesítmény 5W - megfelel 40 W
Lámpa névleges élettartama 20000 h
Szabályozható fényerő
Vezeték nélküli technológia Wi-Fi
Az alkalmazás elérhető: Android & iOS
Lámpa alakja A60
Névleges fényáram 500 lm
Bemeneti feszültség 230 VAC 50 Hz
Kompatibilis Nedis SmartLife
Működési hőmérséklet -20 - 45 °C

WIFILC10CRGU10

Nedis WiFi okos izzó GU10 - 5W - Meleg Fehér + RGB - SmartLife (WIFILC10CRGU10)

 

Vezérelje lámpáit okostelefonjáról ezzel az okos izzóval, amely közvetlenül csatlakoztatható a Wi-Fi routerhez, és otthoni automatizálási rendszere részeként távvezérlésről gondoskodik. Csatlakoztassa őket, és okostelefonjáról vagy táblagépéről máris szabályozhatja a fényerőt, és a színt. Akár hangjával az Amazon Alexa vagy a Google Home szolgáltatáson keresztül is irányíthatja őket. Otthona nemcsak okosabb lesz, hanem környezetbarátabb is. Az 5 W-os maximális energiafogyasztással rendelkező, energiahatékony okos izzók mintegy 330 lumen fényerőről gondoskodnak, ami a legtöbb 50 W-os izzó által kínált teljesítménnyel egyenlő.
A hagyományos GU10 izzókhoz hasonló méret és külső segítségével továbbra is használhatja meglévő GU10 lámpáit és csillárjait, nem kell új berendezéseket vennie.

 

Névleges fényáram 330 lm
Vezeték nélküli technológia Wi-Fi
Fény szín RGB, Meleg Fehér
Lámpa alakja PAR16
Foglalat GU10
Wattérték 5 W
Egyenérték watt 50 W
Lámpa névleges élettartama 15000 h
Sugárzási szög 110 °
Energia osztály A+
Az alkalmazás elérhető: Android & iOS
Bemeneti feszültség 230 VAC 50 Hz
Kompatibilis Nedis SmartLife
Működési hőmérséklet -20 - 45 °C
Szabályozható fényerő
Szín hőmérséklet 2700 K
Színvisszaadási index (Ra)

Sorrend: