Okos otthon

Az okos otthon kialakításához ismerd meg a távolról irányítható, Wifi kapcsolatra képes, okos készülékek (izzók, kapcsolók, konnektorok, különböző érzékelők, okos kamerák stb.) folyamatosan bővülő választékát. Egy egyszerűen használható és ingyenesen letölthető alkalmazáson keresztül irányíthatsz szinte mindent. Az alkalmazás Android és IOS rendszerhez is elérhető. Az alkalmazásban különböző feltételeket adhatsz meg, így az adott eszköz csak akkor fog működni, ha azok teljesülnek. Ehhez csak egy okostelefonra és az otthoni routerre lesz szükséged és létrehozhatod saját okos otthonodat. Az okos kapcsolók, okos konnektorok, izzók automatikusan csatlakoznak az otthoni wifi hálózathoz így ezeket távolról is irányíthatod telefonod vagy tableted használatával. Manuálisan vagy időzítve ki és bekapcsolhatsz készülékeket, szabályozhatod a világítás színét, helyét és fényerejét. Telefonodra értesítést kaphatsz a különböző okos érzékelőktől, az okos csengőn keresztül még a postással is beszélhetsz, ha esetleg nem lennél otthon. Az okos készülékeket az Amazon Alexa és a Google Home által támogatott hangvezérlési funkciókkal is irányíthatod. Az okos technológia már könnyen hozzáférhető, egyszerűen, mindenki által használható. Mindegy, hogy csupán egy okos izzót vagy okos konnektort keresel, vagy az egész házat automatizálni szeretnéd.

Sokszor felteszik a kérdést, hogy ennek mi az értelme? Miért jó felkapcsolni egy lámpát, ha nincs otthon senki? Néhány okos izzó a lakás különböző helyiségeiben, megfelelően beállítva és hol a szobában, hol a konyhában vagy az emeleten kapcsolódik fel a világítás. Tökéletes látszatát kelti annak, hogy valaki tartózkodik a házban. Az egyik leghatásosabb betörésvédelem. Egyszerűen beállíthatod, hogy pl. melyik helyiségben, mikor kapcsolódjon fel a világítás és az mennyi ideig működjön. De egyszerűen létrehozhatsz velük hangulatvilágítást is. Az okos izzók LED technológiát használnak, energiafelhasználásuk minimális. Az okos villanykapcsolókat egyszerűen beszerelheted a meglévő kapcsolók helyére, így a régi csillár is vezérelhető lesz. Az okos kapcsolókat természetesen hagyományosan, érintéssel is használhatod.Az okos mozgásérzékelők, okos füstérzékelők baj esetén a telefonodra is értesítést küldenek.

A folyamatosan bővülő SmartLife termékcsalád segít abban, hogy neked is korszerű okos otthonod legyen, melynek kialakításában szinte csak a képzeleted szab határt.

Sorrend:
WIFICDPC10BK

Nedis vezeték nélküli csengő | Kiegészítő a WIFICDP10GY okos csengőhöz

 

Nedis okos csengőhöz (WIFICDP10GY) használható csengő. Csatlakoztassa egy USB portba és a SmartLife alkalmazással válassza ki a dallamot és a hangerőt. Vezeték nélkül kapcsolódik a WIFICDP10GY típusú okos csengőhöz.

Kizárólag a Nedis okos csengővel WIFICDP10GY együtt használható!
A vezeték nélküli csatlakozásnak köszönhetően rugalmasan elhelyezheti otthonában
Egyetlen okos csengőhöz akár több csengőt is csatlakoztathat
A dallam és hangerő beállítható a SmartLife alkalmazáson keresztül

WIFILW11CRGU10

Okos LED izzó, amely közvetlenül csatlakoztatható a vezeték nélküli Wi-Fi routerhez, és az otthoni automatizálási rendszere részeként távvezérlésről gondoskodik.

Egyszerű beállítás
A világítás távoli vezérléséhez és automatizálásához nem kell műszaki zseninek vagy szerelőnek lenni. Nincs szükség másra, csak a Wi-Fi routerre, intuitív alkalmazásunkra, valamint ezekre az okos izzókra. 

Az izzó fényerejének szabályozása
Okostelefonról vagy táblagépről szabályozható a fényerő. Az Amazon Alexa vagy a Google Home szolgáltatáson keresztül hangvezérléssel is vezérelhető.

Ütemezés beállítása és párosítás más intelligens termékekkel
Állítsd be az izzó bekapcsolásának ütemezését, vagy hozz létre környezeti jeleneteket egy pillanat alatt az izzó más SmartLife termékekkel való párosítása által.

Környezetbarát
Otthonod nemcsak okosabb lesz, hanem környezetbarátabb is. Az 4.5 W-os maximális energiafogyasztással rendelkező, energiahatékony okos izzók 330 lumen fényerőről gondoskodnak, ami a legtöbb 50 W-os izzó által kínált teljesítménnyel egyenlő.
A hagyományos GU10 izzókhoz hasonló méret és külső segítségével továbbra is használhatod meglévő GU10 lámpádat és csillárodat, nem kell új berendezést venni.


Fény szín Meleg Fehér
Sugárzási szög 110 °
Színvisszaadási index (Ra) 80
Energia osztály A+
névleges élettartam 15000 h
Foglalat GU10
Szabályozható fényerő
Vezeték nélküli technológia Wi-Fi
Az alkalmazás elérhető: Android & iOS
Egyenérték watt 50 W
Névleges fényáram 330 lm
Lámpa alakja PAR16
Wattérték 4.5 W
Bemeneti feszültség 230 VAC 50 Hz
Szín hőmérséklet 2700 K
Kompatibilis Nedis SmartLife
Működési hőmérséklet -20 - 45 °C

WIFILF10WTC37

Okos gyertya izzó, amely közvetlenül csatlakoztatható a vezeték nélküli Wi-Fi routerhez. Az E14 foglalatos okos izzó teljesítménye 5W.

Egyszerű beállítás
A világítás távoli vezérléséhez és automatizálásához nincs szükség másra, csak a Wi-Fi routerre, intuitív alkalmazásunkra, valamint ezekre az okos izzókra.

Okostelefon vagy táblagép segítségével máris szabályozhatod az okos izzók fényerejét. Az Amazon Alexa vagy a Google Home szolgáltatáson keresztül hangvezérléssel is vezérelhető. Az alkalmazás segítségével beállítható az izzó bekapcsolásának ütemezése, vagy párosítható egyég SmartLife termékekkel.

 

Fény szín Meleg Fehér
Foglalat E14
Színvisszaadási index (Ra) 80
Energia osztály A+
Lámpa alakja Gyertya
Egyenérték watt 40 W
névleges élettartama 15000 h
Névleges fényáram 400 lm
Wattérték 5 W
Vezeték nélküli technológia Wi-Fi
Az alkalmazás elérhető: Android & iOS
Bemeneti feszültség 230 VAC 50 Hz
Szín hőmérséklet 2700 K
Kompatibilis Nedis SmartLife
Működési hőmérséklet -20 - 45 °C

WIFIPS10WT

Ezt az okos relét a készülék vezetékébe kötve távolról kapcsolhatod be és ki egy okos telefon használatával, illetve az automatikus ütemezését is biztosíthatod. A csatlakoztatott készüléket hangutasításokkal is vezérelheted az Amazon Alexa vagy a Google Home rendszer segítségével. Az okos relé egyszerűen beállítható, közvetlenül a Wi-Fi routerhez csatlakozik. Használható különálló okos kapcsolóként, vagy más Nedis SmartLife termékekkel párosítva is.

Szín Fehér
Maximális terhelés 10 A
Az alkalmazás elérhető: Android, iOS
Kompatibilis Nedis SmartLife
Működési hőmérséklet -20 - 60 °C

WIFILF10GDA60

Nedis WiFi okos izzó - A60 - E27 - 5W - SmartLife (WIFILF10GDA60)

Egyesítse a modern technológiát és a klasszikus megjelenést az okos izzóval. Az okos izzó közvetlenül csatlakoztatható a vezeték nélküli Wi-Fi hálózathoz, és otthoni automatizálási rendszere részeként távolról vezérelhető. A világítás távoli vezérléséhez és automatizálásához nem kell műszaki zseninek vagy szerelőnek lenni. Nincs szükség másra, csak a Wi-Fi routerre valamint ezekre a vezeték nélküli okos izzókra. Okostelefonja vagy táblagépe segítségével szabályozhatja az okos izzók fényerejét, ki és bekapcsolhatja őket. Az Amazon Alexa vagy a Google Home szolgáltatáson keresztül is irányíthatja őket. Állítsa be az okos izzó bekapcsolásának ütemezését, vagy hozzon létre környezeti jeleneteket egy pillanat alatt az izzó más SmartLife termékekkel való párosítása által.


Jellemzők
Szabályozható fényerejű okos izzó
Egyszerű távoli vagy automatikus vezérlés – csak csatlakoztassa a készüléket közvetlenül Wi-Fi routeréhez
Az okos izzó fényerejének szabályozása – telefon vagy hangvezérlés segítségével (az Amazon Alexa vagy Google Home asszisztenseken keresztül)
Hozzon létre ütemterveket és jeleneteket további Nedis SmartLife termékek hozzáadásával


LED izzószál
Névleges fényáram 500 lm
Vezeték nélküli technológia Wi-Fi
Anyag üveg
Szín Aranysárga
Alak A60
Foglalat E27
Bemeneti feszültség 210 - 250 VAC
Wattérték 5 W (megfelele 40W hagyományos)
Állítható fényerõ Igen
Szín homérséklet 2200 K
névleges élettartam 20000 h
Energia osztály A+
Az alkalmazás elérhető: Android & iOS
Frekvenciatartomány 2412 - 2472 MHz
Kompatibilis Nedis SmartLife
Működési hőmérséklet -20 - 45 °C
Színvisszaadási index (Ra) 80

WIFILF11WTA60

Ez az okos izzó a modern technológiát és a klasszikus megjelenést egyesíti magában. Közvetlenül csatlakozik a vezeték nélküli Wi-Fi routerhez, így távoli és automatikus vezérelhetőséget biztosít.

Egyszerű beállítás
Az okos izzó távoli vezérléséhez csak a Wi-Fi routerre, az intuitív alkalmazásunkra lesz szükséged. 

Okostelefon vagy táblagép használatával távolról szabályozható az izzó fényereje, az Amazon Alexa vagy a Google Home szolgáltatáson keresztül pedig hangvezérléssel is működtethető.

Beállíthatod az okos izzó bekapcsolásának ütemezését, vagy más SmartLife termékekkel is párosíthatod

 

Foglalat E27
Szín Meleg Fehér
Színhő 2700 K
Színvisszaadási index (Ra) 80
Energia osztály A+
Teljesítmény 5W - megfelel 40 W
Lámpa névleges élettartama 20000 h
Szabályozható fényerő
Vezeték nélküli technológia Wi-Fi
Az alkalmazás elérhető: Android & iOS
Lámpa alakja A60
Névleges fényáram 500 lm
Bemeneti feszültség 230 VAC 50 Hz
Kompatibilis Nedis SmartLife
Működési hőmérséklet -20 - 45 °C

WIFILW10WTGU10

Nedis WiFi okos Izzó 4,5W - Meleg fehér / Hideg Fehér - GU10 | SmartLife (WIFILW10WTGU10)

A világítás távoli vezérlése és automatizálása egyszerűen megoldható egy Wi-Fi routerre és az okos izzók használatával. Az okos izzó fényerejét és színét okostelefonjáról vagy táblagépéről egyszerűen szabályozhatja. A szín a  melegtől a hideg fehér fényig állítható. Hangvezérléssel az Amazon Alexa vagy a Google Home szolgáltatáson keresztül is irányíthatja őket. Állítsa be az okos izzó bekapcsolásának ütemezését egy pillanat alatt az izzó más Nedis® SmartLife termékekkel való párosítása által.

Környezetbarát
Otthona nemcsak okosabb lesz, hanem környezetbarátabb is. A 4,5 W-os maximális energiafogyasztással rendelkező, energiahatékony LED izzók 380 lumen fényerőről gondoskodnak, ami a legtöbb 35 W-os izzó által kínált teljesítménnyel egyenlő.

Jellemzők
Lámpái automatizálása bonyodalmak nélkül – közvetlen csatlakoztatás a Wi-Fi routerhez
A lámpák fényerejének és színének távoli módosítása – okostelefonon vagy táblagépen keresztül
hangvezérlés támogatása – az Amazon Alexa vagy a Google Home szolgáltatáson keresztül
Az okos izzók ütemezése a bekapcsoláshoz – vagy jelenetek létrehozása más Nedis® SmartLife termékekkel összehangolva


fényáram 380 lm
Vezeték nélküli technológia Wi-Fi
Fény szín Szabályozható Fehér
Hideg fehér / Meleg Fehér
Foglalat GU10
Bemeneti feszültség 220 - 240 VAC
Teljesítmény 4.5 W
Szín hőmérséklet 2700 - 6500 K
névleges élettartama 25000 h
Energia osztály A+
Az alkalmazás elérhető: Android & iOS
Frekvenciatartomány 2400 - 2483.5 MHz
Kompatibilis Nedis SmartLife
Működési hőmérséklet -20 - 45 °C
Színvisszaadási index (Ra) 80

WIFILF10GDST64

Nedis WiFi okos izzó - ST64 - E27 - 5W - SmartLife (WIFILF10GDST64)


Vezeték nélküli WiFi okos izzó. A világítás távoli vezérléséhez és automatizálásához nem kell műszaki zseninek vagy szerelőnek lenni. Csak egy Wi-Fi routerre és ezekre a vezeték nélküli okos izzókra van szükség. Csatlakoztassa, és máris szabályozhatja a fényerőt okostelefonja vagy táblagépe segítségével valamint  az Amazon Alexa vagy a Google Home szolgáltatáson keresztül is irányíthatja őket. Állítsa be az okos izzó bekapcsolásának ütemezését, vagy hozzon létre környezeti jeleneteket egy pillanat alatt az izzó más SmartLife termékekkel való párosítása által.

Jellemzők
Egyesítse a modern technológiát és a klasszikus megjelenést a szabályozható fényerejű okos izzóval
Egyszerű távoli vagy automatikus vezérlés – csak csatlakoztassa a készüléket közvetlenül Wi-Fi routeréhez
Az okos izzó fényerejének szabályozása – telefon vagy hangvezérlés segítségével (az Amazon Alexa vagy Google Home asszisztenseken keresztül)
Hozzon létre ütemterveket és jeleneteket további Nedis SmartLife termékek hozzáadásával


LED izzószál
Névleges fényáram 500 lm
Vezeték nélküli technológia Wi-Fi
Anyag üveg
Alak ST64
Foglalat E27
Bemeneti feszültség 210 - 250 VAC
Teljesítmény 5 W
Állítható fényerõ Igen
Szín hőmérséklet 2200 K
Névleges élettartama 20000 h
Lámpa felülete Aranysárga
Energia osztály A+
Az alkalmazás elérhető: Android & iOS
Frekvenciatartomány 2412 - 2472 MHz
Kompatibilis Nedis SmartLife
Működési hőmérséklet -20 - 45 °C
Színvisszaadási index (Ra) 80

WIFILC10CRGU10

Nedis WiFi okos izzó GU10 - 5W - Meleg Fehér + RGB - SmartLife (WIFILC10CRGU10)

 

Vezérelje lámpáit okostelefonjáról ezzel az okos izzóval, amely közvetlenül csatlakoztatható a Wi-Fi routerhez, és otthoni automatizálási rendszere részeként távvezérlésről gondoskodik. Csatlakoztassa őket, és okostelefonjáról vagy táblagépéről máris szabályozhatja a fényerőt, és a színt. Akár hangjával az Amazon Alexa vagy a Google Home szolgáltatáson keresztül is irányíthatja őket. Otthona nemcsak okosabb lesz, hanem környezetbarátabb is. Az 5 W-os maximális energiafogyasztással rendelkező, energiahatékony okos izzók mintegy 330 lumen fényerőről gondoskodnak, ami a legtöbb 50 W-os izzó által kínált teljesítménnyel egyenlő.
A hagyományos GU10 izzókhoz hasonló méret és külső segítségével továbbra is használhatja meglévő GU10 lámpáit és csillárjait, nem kell új berendezéseket vennie.

 

Névleges fényáram 330 lm
Vezeték nélküli technológia Wi-Fi
Fény szín RGB, Meleg Fehér
Lámpa alakja PAR16
Foglalat GU10
Wattérték 5 W
Egyenérték watt 50 W
Lámpa névleges élettartama 15000 h
Sugárzási szög 110 °
Energia osztály A+
Az alkalmazás elérhető: Android & iOS
Bemeneti feszültség 230 VAC 50 Hz
Kompatibilis Nedis SmartLife
Működési hőmérséklet -20 - 45 °C
Szabályozható fényerő
Szín hőmérséklet 2700 K
Színvisszaadási index (Ra)

WIFILF11WTST64

Az okos izzó közvetlenül csatlakoztatható a vezeték nélküli Wi-Fi routerhez.

A világítás távoli vezérléséhez és automatizálásához csak a Wi-Fi routerre és az okos izzóra van szükség. Csatlakozás után máris szabályozható a fényerő okostelefon vagy táblagép segítségével. Az Amazon Alexa vagy a Google Home szolgáltatáson keresztül hangvezérléssel is irányítható. Az izzó ki és bekapcsolása ütemezhető.

Jellemzők
Szabályozható fényerejű led izzó
Távoli vagy automatikus vezérlés - közvetlenül Wi-Fi routerhez csatlakozik
Az izzó fényerejének szabályozása - okostelefon vagy hangvezérlés segítségével (az Amazon Alexa vagy Google Home asszisztenseken keresztül)

A termék műszaki adatai
A következő típusokkal kompatibilis: Nedis SmartLife
Vezeték nélküli technológia Wi-Fi
Színvisszaadási index (Ra) 80
Energia osztály A+
Foglalat E27
Fényforrás Led
Fény szín Meleg Fehér
Bemeneti feszültség 230 VAC
Energia felhasználás 1000 óra alatt 5 kWh
Izzó névleges élettartama 15000 h
Maximális energia felhasználás 5 W
Az alkalmazás elérhető: Android, IOS
Egyenérték watt 40 W
Működési hőmérséklet -20-40 °C
Sugárzási szög 330 °
Névleges fényáram 500 lm
Méret 64 x 64 x 146 mm
Izzó alakja ST64
Szín hőmérséklet 2700 K

WIFILF10WTST64

Az okos izzó közvetlenül csatlakoztatható a vezeték nélküli Wi-Fi routerhez.

A világítás távoli vezérléséhez és automatizálásához csak a Wi-Fi routerre és az okos izzóra van szükség. Csatlakozás után máris szabályozható a fényerő okostelefon vagy táblagép segítségével. Az Amazon Alexa vagy a Google Home szolgáltatáson keresztül hangvezérléssel is irányítható. Az izzó ki és bekapcsolása ütemezhető.

Jellemzők
Szabályozható fényerejű izzószálas led 
Távoli vagy automatikus vezérlés - közvetlenül Wi-Fi routerhez csatlakozik
Az izzó fényerejének szabályozása - okostelefon vagy hangvezérlés segítségével (az Amazon Alexa vagy Google Home asszisztenseken keresztül)

A termék műszaki adatai
A következő típusokkal kompatibilis: Nedis SmartLife
Vezeték nélküli technológia Wi-Fi
Színvisszaadási index (Ra) 80
Energia osztály A+
Foglalat E27
Fényforrás Led
Fény szín Meleg Fehér
Bemeneti feszültség 230 VAC
Energia felhasználás 1000 óra alatt 5 kWh
Izzó névleges élettartama 15000 h
Maximális energia felhasználás 5 W
Az alkalmazás elérhető: Android, IOS
Egyenérték watt 40 W
Működési hőmérséklet -20-40 °C
Sugárzási szög 330 °
Névleges fényáram 500 lm
Méret 64 x 64 x 146 mm
Izzó alakja ST64
Szín hőmérséklet 2700 K

WIFILW12CRGU10

Okos izzó GU10 foglalattal, amely közvetlenül csatlakoztatható vezeték nélküli Wi-Fi routerhez.


Az okos izzó alkalmazásával távolról vezérekheted vagy automatizálhatod a világítást. 


Csatlakoztasd a wifi routerhez és okostelefon vagy táblagép segítségével máris szabályozhatod a fényerőt. A meghitt atmoszféra megteremtéséhez az okos izzó színhőmérséklete az extra meleg fehér színig tompítható. Amazon Alexa vagy a Google Home szolgáltatáson keresztül hanggal is vezérelhető.

Beállíthatod az okos izzó világításának ütemezését és egyéb SmartLife termékekkel is párosíthatod.

 

Fény szín Meleg Fehér
Szín hőmérséklet 1800 - 2700 K
Színvisszaadási index (Ra) 80
Energia osztály A+
Teljesítmény 5W - megfelel 40 W
Névleges élettartam 15000 h
Foglalat GU10
Szabályozható fényerő
Vezeték nélküli technológia Wi-Fi
Az alkalmazás elérhető: Android & iOS
Névleges fényáram 330 lm
Lámpa alakja PAR16
Bemeneti feszültség 230 VAC 50 Hz
Kompatibilis Nedis SmartLife
Működési hőmérséklet -20 - 45 °C

WIFILF11WTG125

Ez az okos izzó közvetlenül csatlakoztatható a vezeték nélküli Wi-Fi routerhez.

Az alkalmazás segítségével a világítás távolról vezérelhető, időzíthető, automatizálható. Ehhez csak a Wi-Fi routerre és az okos izzókra van szükség. 

Jellemzők
Szabályozható fényerejű okos izzó
Egyszerű távoli vagy automatikus vezérlés - csak párosítani kell a Wi-Fi routerhez
Az izzó fényerő szabályozása - okostelefon vagy hangvezérlés segítségével (az Amazon Alexa vagy Google Home asszisztenseken keresztül)


A termék műszaki adatai
A következő típusokkal kompatibilis: Nedis SmartLife
Vezeték nélküli technológia Wi-Fi
Színvisszaadási index (Ra) 80
Energia osztály A+
Foglalat E27
Fényforrás Led izzószál
Fény szín Meleg Fehér
Bemeneti feszültség 230 VAC
Anyag Üveg
Energiafelhasználás 1000 óra / 5 kWh
Névleges élettartama 15000 h
Maximális energia felhasználás 5 W
Az alkalmazás elérhető: Android / IOS
Egyenérték watt 40 W
Sugárzási szög 330 °
Névleges fényáram 500 lm
Lámpa alakja G125
Méret 125 x 125 x 172 mm

WIFILW10CRGU10

Ez a GU10 foglalatos okos izzó közvetlenül csatlakoztatható a vezeték nélküli Wi-Fi routerhez, és otthoni automatizálási rendszer részeként távvezérlésről gondoskodik.


Az okos izzó világítását távolról vezérelheted és automatizálhatod. Nincs szükség másra, csak a Wi-Fi routerre, intuitív alkalmazásunkra, valamint ezekre az okos izzókra.


Egyszerűen csatlakoztasd őket a wifi hálózathoz és egy okostelefon vagy tablet segítségével máris szabályozhatod a fényerőt, a színhőmérsékletet  pedig a melegtől a hideg fehér fényig állíthatod. Amazon Alexa vagy a Google Home szolgáltatáson keresztül hangvezérléssel is működtethető.

Beállíthatod az okos izzó bekapcsolásának ütemezését, vagy más SmartLife termékekkel is párosíthatod.

Fény szín Meleg Fehér - Hideg Fehér
Szín hőmérséklet 2700 - 6500 K
Világítási szög 110 °
Színvisszaadási index (Ra) 80
Energia osztály A+
Lámpa névleges élettartama 15000 h
Foglalat GU10
Teljesítmény 5 W (megfelel 50W hagyományos)
Szabályozható fényerő
Vezeték nélküli technológia Wi-Fi
Az alkalmazás elérhető: Android & iOS
Névleges fényáram 330 lm
Lámpa alakja PAR16
Bemeneti feszültség 230 VAC 50 Hz
Kompatibilis Nedis SmartLife
Működési hőmérséklet -20 - 45 °C

WIFIP130FWT

Nedis WiFi okos konnektor | 2500 W | SmartLife (WIFIP130FWT)

 

Vezéreljen elektromos berendezéseket távolról, egyszerűen a WiFi okos konnektorral.

Egyszerű beállítás
A csatlakoztatott berendezések és eszközök vezérléséhez és automatizálásához nincs szükség másra, csak egy egy Wi-Fi routerre és az okos konnektorra. Alkalmazásunk segítségével a berendezések távolról ki- és bekapcsolhatók. Hangvezérlő rendszerekhez csatlakoztatva is működik, mint az Amazon Alexa és a Google Home.

Ütemezés és párosítás
Állítsa be a csatlakozón a berendezések bekapcsolásának ütemezését, vagy másokhoz csatlakoztatva őket hozzon létre hangulati jeleneteket, amelyek egyetlen parancsra vagy gombnyomásra aktiválhatók.


Vezeték nélküli technológia Wi-Fi
Szín Fehér
Csatlakozó Schuko / Type F (CEE 7/7)
Áram max. 10 A
Bemeneti feszültség 220 - 250 VAC
Maximális kimenőteljesítmény 2500 W
Az alkalmazás elérhető: Android & iOS
Frekvenciatartomány 2412 - 2484 MHz
Kompatibilis Nedis® SmartLife
Max. rádió adóteljesítmény 16 dBm

Sorrend: