Új jelszó kérése
Szűrés
Szállítási idő
Gyártó
Ár
1 010 Ft - 4 940 Ft
Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
Facebook
Google+
TOP termékek
Termékajánló
Hírlevél

MHL kábelek

Fő kategória >Kábel >MHL kábelek

Az MHL (Mobile High-Definition Link) csatlakozó.

Az MHL egy mobil készülékekre, tabletekre kifejlesztett csatlakozó, melynek segítségével akár 1080p felbontású kép és többcsatornás hang is továbbítható egy tv készülék, monitor vagy projektor felé. 

Az MHL csatlakozó legelterjedtebb változata külsőleg megegyezik a szabvány micro USB B csatlakozóval, de fontos tudni, hogy nem kompatibilis vele. Az MHL csatlakozó USB adatátvitelre nem használható!
Egyes Samsung készülékeket (pl. Galaxy S III, Galaxy Note 2) 11 pines csatlakozóval szerelik. Ezek a csatlakozók MHL kompatibilisek, azonban az 5 pines USB kábel csak MHL átalakítóval lesz használható.

Az okostelefonok többsége mikro USB csatlakozóval van ellátva, azonban lényeges tudni, hogy az MHL adapter kizárólag abban az esetben fog működni, ha a telefon/tablet támogatja az MHL funkciót!
Az MHL csatlakozási módot a telefonok és tabletek többsége NEM támogatja! Ha a készülék leírásában nincs feltüntetve, hogy MHL kompatibilis, akkor az MHL átalakító és az MHL kábel sem fog működni.
Az MHL adaptereken jellemzően három csatlakozó található. A micro USB dugót az telefon MHL kompatibilis aljzatába, a HDMI vagy VGA csatlakozót egy megfelelő kábellel a megjelenítő készülékhez kell csatlakoztatni. A micro USB aljzatba pedig a telefon hálózati töltőjét kell csatlakoztatni.


Sorrend:


Sorrend:

Webáruház készítés